Haberler

Gelin adayı Hanife, bikini giyerek Instagram'ı salladı

Güncelleme:

Katıldığı evlilik programıyla adını geniş kitlelere duyuran daha sonra ise başörtüsünü çıkarmasıyla gündeme gelen Hanife Gürdal, bikinili pozuyla sosyal medyada çok konuşuldu. Hanife fotoğrafına, "İyice zumlayın bikini giydim bir de bu rezilliğim yetmezmiş gibi poz verdim bakın bakalım." notunu ekledi.

İzdivaç programındaki tavırlarıyla birçok kişi tarafından ilgiyle izlenen daha sonra ise başörtüsünü çıkarmasıyla adından söz ettiren Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

"BEYİNLERİNİ KULLANMIYORLAR"

Instagram hesabından bikinili fotoğrafını yayımlayan gelin adayı Hanife sitem ederek, "İyice zumlayın bikini giydim bir de bu rezilliğim yetmezmiş gibi poz verdim bakın bakalım g.. m..e falan görebilecek misiniz ? Tabi başka malzeme kalmadığı yazık bana organlarımı kullanır olmuşum öyle diyorlar ama onlar beyinlerini kullanmıyorlar hatta bir de konuşuyorlar beyinsiz." ifadelerini kullandı.

Gelin adayı Hanife, bikini giyerek Instagram'ı karıştırdı

"BU KADAR GÖZE SOKMAK ÇOK GEREKSİZ"

Gelin adayı Hanife'nin takipçileri de yayımlanan fotoğrafa sessiz kalmadı. Bazı takipçileri Hanife'nin bikinili fotoğrafını beğenirken bazı takipçileri ise eleştiri yağmuruna tuttu. Gelin adayının bir takipçisi fotoğrafa, "Kapalıyken birden bire bu kadar açılmak. Açıldığını bu kadar göze sokmak. Çok gereksiz." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Çok güzelsin kimseyi umursama." ifadelerini kullandı.

Gelin adayı Hanife, bikini giyerek Instagram'ı karıştırdı

Gelin adayı Hanife, bikini giyerek Instagram'ı karıştırdı

Gelin adayı Hanife, bikini giyerek Instagram'ı karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (508)

ASLI:

KENDİ HAYATI İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAR İSTEDİĞİNİ GİYER KİMSE KARIŞAMAZ HEM YAKIŞMIŞDA.

20
140
yanıtYanıtla
Gül:

Bütün kapalıları karamaktır bunun adı

yanıt60
yanıt7
araf:

dostum mesele ne giydiği değil. . . insanları kandırıp medyatik olma yoluyla kapitalizmin uşağı olmada. . . 1 yıl önce kapalı olup inancım gereği örtünüyorum deyip 1 yıl içinde kademeli soyunması nasıl bir inanç değişikliği ile gerçekleşti. . . inançlı olmak için örtülü olmak gerekir mi onu dinciler yanıtlasın ama bu duruma sanat için değil para için soyunmak denir. . .

yanıt130
yanıt0
SMMM:

SEN HANİFESİN

yanıt104
yanıt8
Cemil:

aslı sanada yakışıp yakışmadığını görmek isterdim, mümkünse bir gün bikkini giy bir bakalım

yanıt90
yanıt33
Zubi:

''Gezdim Halep ile Şam, eyledim ilim talep, meğer ilim bir hiçmis, illâ edep illâ edep''Yunus Emre.

64
0
yanıtYanıtla
MEÇHUL ASKER:

Ne diyon lan değişik.

yanıt5
yanıt30
Zubi:

Biliyordum anlayamayacagini. Ayaniltmadin.

yanıt0
yanıt0
İsimsiz:

Para için kapananların dikkat çekmeye çalışanların yeterince prim elde edemeyince yine para için soyunmalarına çokta şaşırmamak lazım bence. Olan gerçekten dini için kendi için kapananlara oluyor bu gereksizler yüzünden

46
5
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Aynen ya

yanıt0
yanıt0
Tüm 508 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title