Haberler

Gecenin Kraliçesi'nde Esra Karakteri Meryem Uzerli'yi Solladı

Güncelleme:

Gecenin Kraliçesi'nde Kartal karakterinin karısı Esra rolünü canlandıran Funda Eryiğit, Meryem Uzerli'yi bile sollayarak büyük beğeni topladı.

Star Tv'de 12 Ocak salı akşamı ilk bölümü yayınlanan Murat Yıldırım, Meryem Uzerli ve Uğur Polat'ın başrollerini paylaştığı Gecenin Kraliçesi'nde Kartal karakterinin karısı Esra rolünü canlandıran Funda Eryiğit büyük beğeni topladı.

PEKİ KİMDİR FUNDA ERYİĞİT

Son olarak Atv'de yayınlanan Ay Yapım dizisi Karadayı'da Belgin olarak izlediğimiz Eryiğit'in, Gecenin Kraliçesi'nde Murat Yıldırım ile karşılıklı sahneleri sosyal medyada da büyük beğeniyle karşılandı ve konuşuldu.

KARTAL'LA ZORLA EVLENDİ

Kartal'ın evlenmeye mecbur kaldığı hastalıklı kadını canlandıran Funda Eryiğit, 1984 Hollanda'da doğumlu. Kadir Has Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümüne girmiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

EN İYİ KADIN OYUNCU SEÇİLMİŞTİ

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde müzikal/komedi dalında "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almıştır. Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödülleri'nde de aday olmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Funda Eryiğit Star Tv Kartal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

EksiMobil-IOS:

Mayıs kraliçesi daha güzel.

7
10
yanıtYanıtla
sımgesa:

Dun akşam izledim baya güzel dizi

11
5
yanıtYanıtla
Yalnıştan dön Funda:

Funda Eryiğit''in Kenan İmirzalioğlu''nun önümüzdeki yıl çekeceği dizide ki partneri olmasını çok isterdim. . . Bizi Fahriye Evcen faciasından kurtarırdı. . . Funda iyi bir oyuncu hangi dizide oynarsa oynasın oyunculuğu parlıyor. . . Berbat bir dizide (Gecenin Kraliçesi) bile oynasa. Dilerim dizi bir an önce biter ve çok daha iyi bir projeyle karşımıza çıkar. . .

9
5
yanıtYanıtla
ABREKMobil-ANDROID:

Meryem kim lan... Canım ailem dizisindeki Seyhan karakterinden beri hastasıyım bu kızın..

8
3
yanıtYanıtla
kader:

Baş rol yakışırdı meryem kim açilişlar yıpratir firça maşa yipratir.

9
2
yanıtYanıtla
SON REİS:

EŞKİYA DİZİSİ BU DİZİYİ VURUR VURDUĞU YERE GÖMER

2
8
yanıtYanıtla
23zazaMobil-ANDROID:

karadayida takdir etmiştim baya başarılı

7
1
yanıtYanıtla
bence:

Gecenin Kraliçesini dün gece izledim.ve doyamayıp tekrarını da izledim.bence fransa karadeniz istanbul manzaraları olsun müzeyyen senarın sesi olsun herşeyiyle güzel aşk kokan bir dizi :) bu kızın oyunculuğunu da beğenirim ama esas öne çıkan karakter Murat Yıldırım.dizi reyting kurbanı olmazsa bu adam sayesinde olmaz.meryem bile sönük kalmış yanında.

5
2
yanıtYanıtla
ÇAKICI EFE:

Meryemden açıkca hem çok çok daha güzel doğal hemde kaliteli rolüne çok güzel adapte olan bir bayan oyuncu , yapımcılar neden bu bayanı ön plâna çıkarmadılar anlaşılır gibi değil ! bu yapımcılar reyting peşinde oldukları için saçmalayıp reyting yapacağız derken adeta kendilerini batırmak için harakiri yapıyoyorlar kısaca ! bu diziyi daha hiç seyretmedim Meryem in ikide bir çıkan reklamları yüzünden bıktık sürekli! Funda Eryiğit varmış bilmiyordum yeni öğrendim sırf onun için seyredeceğim diziyi

4
1
yanıtYanıtla
Hadi bakalım Mobil-IOS:

Reklam a bak kaç para aldınız ? Diziyi izleyen yok 2 haftaya yayından kalkar

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title