Haberler

Fransa'da Survivor Yarışması Taciz Skandalı Yüzünden Yayından Kaldırıldı

Güncelleme:

'Koh Lanta' adlı yarışmadaki genç kız Candide Renard'ın başka bir yarışmacının tacizine uğradığı iddiası programın yayından kaldırılmasına neden oldu.

Fransa'da Survivor formatında bir adada iki takımın zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiği 'Koh Lanta' adlı yarışmadaki genç kız Candide Renard'ın, başka bir yarışmacı tarafından cinsel tacize uğradığı iddia edildi. Bunun üzerine program yayından kaldırıldı.

BABASI DAVA AÇACAK

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Candide Renard'ın futbol antrenörü olan babası Herve Renard, dava açacaklarını söyledi.

Fransa'da Survivor Yarışması Taciz Skandalı Yüzünden Yayından KaldırıldıCandide Renard ile babası Herve Renard...

İDDİALARI KESİN DİLLE REDDETTİ

'Koh Lanta' yarışmasında 21 yaşındaki Renard'ı taciz ettiği ileri sürülen yarışmacı, iddiaları reddetti ve henüz Fransa'ya dönmedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Candide Fransa Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

Zeynep Ürüşan:

Bence de bizim ülkemizde de en kısa zamanda kaldırılmalı ahlaki açıdan son derece zararlı olduğu kanısındayım. Böyle şeyler el altında olan yerlerde yayınlanması hiç hoş değil.

81
4
yanıtYanıtla
Sibel kekilli ile rocco:

Hooorrr askim askim

1
40
yanıtYanıtla
Melik:

Keşke Burdada bir daha gelmemek şartıyla kalksa çok saçma bir program.

38
3
yanıtYanıtla
OTUZ BİR:

ŞU AN SURVİVÖRDE OLSAM BENDE SARKABİLİR YADA ZULA BİR YERDE ASILIRIM. KESİN BAŞIM BELAYA GİRER. DAMLA VE YAĞMUR TÜM HAYALLERİMİN FANTASTİK OBJELERİDİR.

14
24
yanıtYanıtla
yorum1:

ada da sen damla ve yagmur . düşünemüyorum . . damla yagmur sel facia

yanıt2
yanıt0
yorum:

nasıl utanmaz bir insansın. biride senin karına kızına sarkarsa kızmayacaksın . ve ne yazıkki sen ve senin gibiler aramızda adam diye dolaşıyor.

yanıt30
yanıt8
ERMAN YURTGAN:

GICIKLIGINA BILE OLSA DONUP SURAYA BU YORUMU YAZACAK KADAR AVARA VE ACİZSİN!! PİS DÜŞÜNCELERİN İÇİNDE KALSIN SAPIK! ANNELE BABANA KIZILMALI ASIL NASIL BI COCUK YETISTIRDILER DIYE

yanıt1
yanıt0
Fındık:

Ahlak dersi verenler hikaye anlatmayın. Başımıza namus abidesi kesilmeyin.

yanıt0
yanıt1
bebekkatiliisrail:

israil denen asagilik yaratilklar zalim katiller ALLAH belanizi versin tez vakitte insallah

26
3
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

kendimizi kandır mayalım yok benim çocuk yapmaz eşime güveniyom ben yapmam geç bunları ateşle barut hiç bir zaman yakın durdurulmaz dünyanın neresinde olursa olsun her zaman patlar bazen kendi rızasıyla bazen istemeden ama patlar sadece bazı medeniyetler bu patlamayı iyi olumlu. bazıları ise çok ayıplar fark bu

21
6
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title