Haberler

Fenomen Alp Kılınç, kendisine tazminat davası açan Hande Erçel'e bazlama arası cips yiyerek tepki gösterdi

Güncelleme:

Oyuncu Hande Erçel'e "Bazlama surat" dediği için davalık olan fenomen Lütfi Alp Kılınç'a 109 gün adli para cezası verilmişti. Bu kararın ardından yine harekete geçen Erçel bu sefer de 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Oyuncunun ikinci kez dava açmasına bazlama arası cips yiyerek tepki gösteren Kılınç, oyuncuya "Benimle iletişim kurmaya mı çalışıyorsun? Bana mı aşıksın?" diyerek seslendi.

Hande Erçel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz yıl bir fotoğrafını paylaşıp "Bazlama surat" diyen sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'ı savcılığa şikayet etmişti. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar çıkmış, mahkeme 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle Lütfü Alp Kılınç'a 109 gün adli para cezası vermiş ve günlüğü 20 TL'den 2 bin 180 TL ödemesine karar verilmişti.

HANDE İKİNCİ KEZ DAVA AÇTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Para cezasına fenomene olan siniri dinmeyen Hande Erçel, bu sefer de Kılınç hakkında 15 bin liralık tazminat davası açtı. Davanın duruşması İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. Mahkeme heyeti, sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'ın manevi tazminatını karşılayabileceğine dair ekonomik durumunun araştırılmasını istedi.

BAZLAMA ARASI CİPS YİYİP GÖNDERME YAPTI

Hakkında ikinci kez dava açılan fenomen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla oyuncuyu hedef aldı. "Bazlama surat" dediği için davalık olan fenomen bazlama arası cips yiyerek oyuncuya gönderme yaptı. 15 bin TL'lik tazminat davasına tepki gösteren fenomen, "Gerçekten yeter artık. Evde yiyecek ekmek yok. Peynir alamıyorum peynirli cips alıp onu yiyorum. 15 bin lirayı ne yapacaksın? Benimle iletişim kurmaya mı çalışıyorsun? Bana mı aşıksın?" dedi.

Fenomen Alp Kılınç, kendisine tazminat davası açan Hande Erçel'e bazlama arası cips yiyerek tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hande Erçel Haberler

500

Yorumlar (18)

rambo:

adam ol hakaret etme O kadar

14
12
yanıtYanıtla
nuran:

sende eğlence dünyası çok güzelmiş gibi erkeklerle aşk yaşayıp nikahsız aynı evi paylaşarak benim ergenlik çağındaki kızlarımı manipüle eder gibi yaşıyorsun hande hanım. . bende sizi dava edeyim mi?

13
5
yanıtYanıtla
izmir güzeli pınar:

kıskanma. özgür ve modern yaşıyo ünlüler. kıskançlıktan çatlıyosunuz

yanıt0
yanıt10
HALK:

Zihniyete bak. Kızın niye rol model alıyor kendine. İstediğiniz bir karakteri gösterin onu rol model alsın. Sanki zorla takipte kalın diyor gibi yazmışsınız.

yanıt0
yanıt5
Yusuf:

Sizin hiç suçunuz yokmu Nuran Hn. ?

yanıt3
yanıt4
şaman:

Nuran hanım kızınız var mı , yoksa bahsettiğiniz kız siz misiniz

yanıt3
yanıt3
SERDAR:

BAZLAMA ANADOLU HALKI İÇİN MÜBAREK BESİN KAYNAĞIDIR. YÜZÜ BAZLAMAYA BENZETİLDİ DİYE BUNU HAKARET GÖRÜP DAVA AÇAN VE HAKLISIN DİYİP KARARI BAYANIN LEHİNE VEREN MAHKEMEYİ BEN OLSAM AVRUPA İNSAN HAKLARINA ŞİKAYET EDER TAZMİNAT KAZANIRIM.

10
3
yanıtYanıtla
ahu:

bodrum''da tatildeyken bodrum bazlaması yemiştim ben. utanmıştım yerken. köylü işi şeyler pardon ama. bazlama kelimesinin yazarken bile garip hissettim. modern değil, kaba

yanıt0
yanıt0
Erdi:

Handecim hayırdır ?? Eleştiri kaldıramayacaksan o zaman tv de yer almayacaksın zaten ne oyunculuğun var ne yeteneğin buna rağmen onca para kazandığın yetmezmiş gibi bir de kalkmış 2 bin yetmezmiş gibi 15 bınlık dava mı acıyorsun nasıl bir hırs bu

5
1
yanıtYanıtla
HERO:

Bu kadın ne yapıyor anlayann

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title