Haberler

Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisinin Kerim'i Engin Akyürek, Kitap Çıkardı

Güncelleme:

Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam ve Fatmagül'ün Suçu Ne isimli dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Engin Akyürek de kitap çıkaran oyuncular kervanına katıldı. Akyürek'in 'Sessizlik' isimli kitabında 21 öykü yer alıyor.

Geçen ay 'un kitap çıkarmak için bir yayıneviyle anlaştığı haberi gelmişti. Kitap çıkaran ünlüler arasına katılan Engin Akyürek'in 21 öyküden oluşan 'Sessizlik' isimli kitabı çıktı.

3 ÖYKÜ İLK KEZ YAYIMLANDI

Kitapta yer alan 21 öykünün 18'i oyuncunun düzenli olarak yazdığı 'Kafasına Göre' isimli dergide yayımlanmıştı. 3 öykü ise ilk kez okurla buluşacak. raflara çıkan kitabında, çocukların boş arazi görünce topu alıp koştuğu, komşuların teklifsizce birbirlerinin kapısını çaldığı, bayramların hep birlikte kutlandığı, mutlulukların, acıların paylaşıldığı eski yılları konu ediniyor.

Fatmagülün Suçu Ne Dizisinin Kerim'i Engin Akyürek Kitap Çıkardı!

Başarılı oyuncu kitaptan bir bölümde paylaştı:

Arsızlığı aramızdaki ilişkinin zamansal yolculuğuyla ilgili değildi. Arsız olduğu zamanlar gözlerini bana diker, benimle dalgasını geçip kedilik görevlerini asla yerine getirmezdi. Kedinin görevleri mi olur, demeyin. Hani kendini iki sevdirir, yalandan mauvv der, oyun icabı da olsa suçluluk duygusu yaratır ya, ondan diyorum.

Fatmagülün Suçu Ne Dizisinin Kerim'i Engin Akyürek Kitap Çıkardı!

Dünyanın en güzel aşk sahnesini çekiyorduk. Kolumdaki hesap makineli saatime bakarak "Pardon! Saatiniz kaç" demişti. Saatim 8.15'i gösteriyordu. Zamanın çeyrekliğinin bir lüzumu yoktu. Yirmi geçelerde inecekti zaten. Sesini içimin kayıt cihazı hafızasına almıştı. Bütün seslerde artık onun da notası olacaktı.

Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisinin Kerim'i Engin Akyürek, Kitap Çıkardı

Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisinin Kerim'i Engin Akyürek, Kitap Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Akyürek Buğra Gülsoy Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (8)

bombastic:

engin akyüreği günümüz ünlüleri ile karıştırmayın onu bir barda veeyahut kameralar ile dolu mekanlarda onunla bununla sırf gündeme gelmek için göremezsiniz oyunculuğu ve şimdide yazarlığı ile gündeme gelir sadece

15
0
yanıtYanıtla
Esra:

Bir edebiyatçı olarak kitabı fazlasıyla beğendim. Tam olarak manası çok derin bir kitap olmuş.

14
1
yanıtYanıtla
gercek:

helal olsun sana Türkiyenin en yakisikli ve beyfendi sanatcisi Engin Akyürek . . . . seni cok seviyoruz yolun acik olsun .

10
0
yanıtYanıtla
U.A:

selamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar

8
1
yanıtYanıtla
sinem:

çook güzel alıntılardı engin akyürek derin bir adam

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

seper bir insan

3
0
yanıtYanıtla
kendall:

komikmiş

0
3
yanıtYanıtla
Murat:

''Duygusallık, psikiyatri dilinde ''şizofreni'' olarak bilinen ruh hastalığının, hafif bir şeklidir. Şizofreni hastaları, gerçeklerden tamamen kopar ve kendi hayal dünyaları içinde yaşarlar. '' duygusallık insanı mahveder. Dengeli makul tutarlı akıllı hareket ettirmez. En çılgın deli şeyleri yaptırır. Toplumların bozukluğu bu hastalıktan kaynaklanır. İçli candan olmak, Sevgi şevkat merhamet duyguları duygsallık değildir ve asıl olan bu şekilde sevmektir. Sevdiği için yaşayan olmaktır.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title