Haberler

Eylem Toraman: İbrahim Toraman'la Aramız Perdeci Yüzünden Bozuldu

Güncelleme:

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman, konuk olduğu canlı yayında eşinden şiddet gördüğünü belirterek, "O yokken eve gelen perdeci yüzünden aramız bozuldu" dedi.

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman'a şiddet uyguladığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan İbrahim Toraman, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı.

"BANA MADDİ ANLAMDA DESTEK OLMADI"

Dayak yediğini öne süre eş, bu sabah konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında, "İbrahim Toraman bana hamileyken şiddet uyguladı. Zorla evlilik sözleşmesi imzalattı. Evin ihtiyaçlarını ben aldım. Market alışverişlerini de ben yaptım. İbrahim Toraman evliliğimiz boyunca bana maddi anlamda hiç destek olmadı" diye konuştu.

"PERDECİNİN EVE GELMESİNE ÇOK BOZULDU"

Eylem Toraman şunları söyledi: "Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak bir olaydan çıktı aramızdaki tartışma. İbrahim Bey 3-4 günlüğüne Milano'ya gitmişti. Çocuğum hastaydı. Yengesi de bizdeyken eve perdeci geldi. Kendisi evde yokken perdecinin eve gelmesine çok bozuldu. Sadece onun yengesi değil benim annem babam da evdeydi. Ondan bana bir siniri vardı. Ben çay alacaktım kendime çocuk vardı elimde. Elimden çay bardağı düştüğü için çok sinirlendi ve beni dövdü. Kafama çok fazla darbe aldım. Kafamı mermere çarpıp baygınlık geçirdim. Ben de babamı aradım yardım istedim.

"AİLESİ BİLDİĞİ HALDE MÜDAHALE ETMEDİ"

Maalesef çok aşıktım ondan evlendim. Türkiye'den bir yıllığına iş için Almanya'ya geldiğimde İbrahim beyle tanıştık ve aşık olduk, sabrettim düzelir diye çok fazla fedakarlık yaptım. Ailemin üzülmesini istemediğim için çoğu şeyde sustum. Ama onun ailesi bunu bildiği halde müdahale etmedi. Hatta kuzeninin yanında da şiddet gördüm.

"TELEFONUNDA KADIN FOTOĞRAFI GÖRDÜM"

2 tane telefon kullanıyordu. Telefonunda bir şifre vardı telefona bakma şansım yoktu. Ama birkaç kez gelen telefonları açtım ve bir kadın çıktı. Milano'dan olduğunu öğrendim. Sen bir babasın gece hayatın olmamalı dediğimde sen beni böyle tanıdın bunlara katlanacaksın diyordu. Ve kendisine karşı hala duygularım sevgim bitmedi boşanma kararı almamın sebebi de çocuğum. Onu ben doğurdum sorumluluğun çoğu bende onun için bunu yapmalıyım. Kendisi de boşanmaktan yana. Aşk gözümü kör etti ama başka kadınlar susmasın. Bu topluma bir ibret olsun. Ben bir avukat olarak bunu yaşadıysam toplumda hala kadına şiddet var demektir."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Toraman Milano Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

pillow fighter:

dilim dilim doğrarım, ibram yine vicdanlı çıkmış. . . müslümanım diyorsan evine erkek almayacaksın. . . nokta. . . ben müslümanım ama işime geldiği kadar diyorsan o zaman git kendine meshebi geniş ingiliz al alman al fransız al. . . ibram ümüğüne mi bastı nikah masasında???

14
42
yanıtYanıtla
He yaa...:

Hemde ne malll...

yanıt5
yanıt0
Görus:

Unutma dograyan dayı o hanim bacı yalnız degil emi Unutma.

yanıt5
yanıt0
pillow fighter:

ne oldu KADIN??? haaaa? PARA bitti aşk bitti mi??? haaaaaaaaaaaaaaa???

28
18
yanıtYanıtla
Nedenmi siddet?:

Bayan Avukat egitimli; bi gomlek buyuk IBOdan!

yanıt3
yanıt0
xxlMobil-ANDROID:

helal lan ibo. erkek adammışsın!!

5
39
yanıtYanıtla
He yaa...:

Zizin gibi erkeklerin gucu kadina yeter mall

yanıt5
yanıt0
Bistami:

Kadın ruhundan anlamayan nur topu gibi bir zorba.

25
8
yanıtYanıtla
YaniMobil-IOS:

HAK ETMIS ZILLI

14
15
yanıtYanıtla
Delibalta:

başka kadınlara akıl vereceğine sen akıllı olanı yap ben aşığım susuyorum ama başka kadınlar susmasın demek ne demek :D demekki şomarı seviyor yenge :D

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title