Haberler

Evlenip Adana'ya Yerleşen Yeliz Yeşilmen, Alışveriş İçin Geldiği Nişantaşı'nda Pahalılıktan Dolayı İsyan Etti

Güncelleme:

Yeliz Yeşilmen, alış veriş için geldiği Nişantaşı'nda pahalılıktan dolayı isyan etti. Yeşilmen, "Benim milletim artık alışveriş merkezine gelemiyor her yer arap turist ve asla Türk yok" diyerek serzenişte bulundu.

Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlendikten sonra şov dünyasına uzun süre ara veren Yeliz Yeşilmen son günlerde aldığı fazla kiloları ve selülitleri ile gündeme gelmişti. Bodrum'da tatil yaptığı sırada bikinili görüntülenen ve selülitli haliyle eleştirilen Yeşilmen, çıkan haberlere isyan etmişti. O günden sonra objektiflere yakalanmamaya özen gösteren Yeşilmen, kısa bir tur için İstanbul'a geldi.

SERZENİŞTE BULUNDU

İstanbul'u çok özlediğini söyleyen Yeşilmen, Nişantaşı'daki mağazalarda pahalılıktan dolayı isyan etti. Yeşilmen, sosyal medya hesabından serzenişte bulundu.

Evlenip Adana'ya Yerleşen Yeliz Yeşilmen, Alışveriş İçin Geldiği Nişantaşı'nda Pahalılıktan Dolayı İsyan Etti

"BİR ÇÖP ALAMADAN ÇIKTIK"

Alışverişe çıkan ancak eli boş dönen Yeşilmen, "Kısa bir İstanbul molası iyi geldi. Ama çok üzüldüğüm şeyler var dile getirmem lazım.Artık alışveriş Türk millleti için hayal olmuş .Tüm mağazaları dolaştık ve bir çöp alamadan çıktık. Çünkü dolar artışından dolayı 5 aldığımız olmuş 50. Mümkün değil almak.Yani mecbur kalmadıkça alışveriş yapılmaz yazık.Üzüldüm.Benim milletim artık alışveriş merkezine gelemiyor her yer Arap turist ve asla Türk yok. Kendimi Dubai de gibi hissettim. Tabiki turist gelsin ülke kalkınsın ama onlar elleri kolları dolu çıkarken tüm mağazaları kaldırırken benim insanım sadece bakmakla yetiniyor çok üzücü. Şok oldum. Kozmetikler yüzde yüz artmış ve gümrükten mal çekemiyor firmalar yani kısacası midem bulandı çıktım ve üzüldüm. Hakkımızda hayırlısı" dedi.

Evlenip Adana'ya Yerleşen Yeliz Yeşilmen, Alışveriş İçin Geldiği Nişantaşı'nda Pahalılıktan Dolayı İsyan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Nişantaşı turist Magazin Haberler

500

Yorumlar (66)

CANCİĞER:

Eskiden 1 ay oruç tutardık şimdi 12 aya çıktı sevinin arapseviciler makarnaya devam

25
12
yanıtYanıtla
TENGRİ:

Düşünün bu kadının bile aklı yetiyor buna sorsak kimse beğenmez herkez dalga geçer ama kadın gerçekleri söylemiş sen bide milletin halini gör bacım açlıktan ağızları kokuyor ama farkında değiller sorsan oruçlu ağız cennet kokuyor arapsevici aklı kıtlar

24
8
yanıtYanıtla
ALPER TUNGA:

TENGRİ , senin yaptığın da iş değil yani . Ne demek ''Bu kadın bile '' Sanki klozet kapağından bahseder gibi olmuş :))

yanıt1
yanıt1
hadi ordan:

Milletin açlıktan ağzı kokuyor fakat bayram nedeniyle tüm oteller dolmuş, büyük çoğunluk tatile gitmiş o kadar açız ki büyüme istatistikleri yakalanmış demi? . Buna rağmen senin gibi vatan hainlerinden kurtulamamışız. Ekmek yediğiniz ülkeyi kötülemekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Arapsevici olmak senin gibi vatan kötüleyen hain olmaktan iyidir. İlk önce kafanızı çalıştırın. Madem ülkede insanların ağzı açlıktan kokuyor niye çoğunluk lüks yaşıyor? Başka ülkemiz yok sahip çıkmayı öğren aklı kıt!!

yanıt5
yanıt6
TENGRİ:

Alper tunga : Aşağıdaki yorumları okumadın herhalde kadını küçümseyenler e beğenmeyenlere söylüyorum. HADİ ORDAN: Otelleri senin gibi durumu iyi olanlar dolduruyor bu ülkede dinle allahla ahkam kesip yiyen bir tayfa var bide biz urda ülkeyi kötülemiyoruz ekonomiyi kötülüyoruz kıt beyin aradakı farkı bile anlamaktan mahrumsun lüks yaşayan yiyen tayfadansın belli kime yalakalık yaparak bi yerlere geldin kim bilir

yanıt3
yanıt3
ALPER TUNGA:

TENGRİ . Kardeşim benim . Ben de şaka yapmıştım zaten . Seni tanımayan bir kişi değilim . kırdıysam kusura bakma .

yanıt1
yanıt1
TENGRİ:

ALPER TUNGA: :) Canını seveyim adamsın

yanıt2
yanıt1
TENGRİ:

SALİM: Kardeşim çok güldüm sana ya ben yuksek lisans yaptım ayrıca iki üniversite okudum :) şuanda da çaılışıyorum ben burda durumu kötü olanları savunuyorum üslubunu bozmadığın için sağol.

yanıt2
yanıt1
hadi ordan:

Tengri ülkeyi kötülemiyorsun ekonomiyi kötülüyorsun demi? Ekonomi ülkeye ait değil başka bir yerden galiba. . Geceliği 700 tl olan oteldeki görevli dahi otelde boş yer yok diyorsa baya bi aç vatandaşımız olmalı. iki üniversite ve yüksek lisansta yapsan altın semerde takınsan yine aynı kalmışsın. Önce edebinle yazmayı temel hak ve özgürlükler konusunda düzgün hitap etmeyi öğren. arap sevici aklı kıt ne demek? Saygısız. . .

yanıt1
yanıt1
SON YOBAZSAVAR:

Ekonomi elden gidiyeeaahh koyunlar meeeliyahhh

20
8
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title