Haberler

Esra Ezmeci'de zincirleme ilişki tamlaması! Uğruna kör olduğu yasak aşkı tarafından aldatıldı

Güncelleme:

Yasak aşk yaşadığı kadının eşi tarafından yüzüne kezzap atılan Murat Bey, çocuğunu göremediği gerekçesiyle Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına çıkarak yardım istedi. Murat Bey, yasak aşkının başka adamlarla birlikte olduğunu söylerken kadın da yayına bağlanarak söylentileri yalanladı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına katılan Murat Bey, evli bir kadınla yasak aşk yaşadığını ve sonrasında başına gelen korkunç olayı anlattı. Yasak aşkının eşi tarafından yüzüne kezzap atılan ve gözlerini kaybeden Murat Bey, kendisini aldattığını söylediği kadınla da canlı yayında yüzleşti.

"YASAK AŞKIMIN KOCASI BANA PUSU KURUP YÜZÜME KEZZAP ATTI"

Yasak aşkından dünyaya gelen çocuğunu kavuşmak için canlı yayına çıkan Murat Bey, "Ben 19 yaşındaydım o da benden 12 yaş büyüktü. İnternet ortamında tanıştık, evli olduğunu biliyordum. 1 ay normal arkadaştık bana eşiyle ilgili dertlerini anlatıyordu. Beni hep bir yerlere çağırdı ama ben gitmedim. Sonra bir kere buluştuk ve ilişkimiz başladı. Çok sık görüşmüyorduk, buluştuğumuzda birliktelik yaşıyorduk. Bir gün arkadaşımla otururken o kadının başka erkeklerle de konuştuğunu öğrendim. Sordum ama inkar etti. Ben de o adamla kavga ettim. O adam sonra gidip benim bu kadınla birlikte olduğumu herkese söylüyor. Kadının eşine de 'karın başka adamlarla aşk yaşıyor' diye. Kadın benim ve eşi dışında 2 adamla daha görüşüyordu. Adam gece eve geldiğinde karısının benimle mesajlaştığını görüp dövüyor. Bu olaydan 1,5 yıl sonra İstanbul'da bana pusu kurup yüzüme kezzap attı. Kadın, kocasının benim yüzüme kezzap atacağını biliyordu bana söyledi ama inanmak istemedim. 2 ay hastanede kaldım. Kadın birçok adamla birlikte olmuş. Beni hipnoz etti, onunla birlikte oldum. Kapıldım ve kıskanç krizlerine girdim. Sonra benden hamile kaldı, o istemedi ama ben istedim" dedi.

Esra Ezmeci'de zincirleme ilişki tamlaması! Uğruna kör olduğu yasak aşkı tarafından aldatıldı

HÜLYA HANIM: O KÖR OLUNCA ÇOCUK GİBİ BAKTIM

Murat Bey, daha sonra imam nikahı kıydıkları sevgilisinin kendisini de başka erkeklerle aldattığını, çocuğunu da kendisine göstermediğini belirtti. Bebeğinin öyle bir ortamda büyümesini istemeyen Murat Bey'in iddialarından sonra Hülya Hanım da canlı yayına bağlandı. Hakkındaki iddiaları yalanlayan Hülya Hanım şunları söyledi: "Kendi yaptıklarını da anlatsın. Benim yuvamı dağıttı. Benim eşim onun yüzünü yakınca yanına gittim yalnız bırakmadım. Gözü kör olduğu için vicdanımdan dolayı yanında oldum. Beni zamanında rahatsız etti ondan yuvamı dağıttım. Çocuklarım dahil herkes bana karşı çıktı ama yanında olmaya devam ettim. Buraya çıkıp kendi kendini rezil etmesin. Gözüm görmüyor diye yalan söylüyor. Dün evime sosyal hizmetler geldi. Benden çocuğu alıp kendi bakacakmış, o kör gözüyle nasıl bakacak. Kocamdan boşandım ama iddet müddet süresi dolmadığı için imam nikahı kıydık. Ben ona evde çocuklar gibi bakıyordum. Biz bebek 3 aylıkken ayrıldık, 7-8 aydır görüşmüyoruz. Eski eşim cezaevinden çıktıktan sonra bizi öldürmek için kapımıza kurşun bıraktı. Murat'ın ailesini reyin aldı, biz de evde kavga ettik. O esnada sobanın üzerindeki sıcak suyu alıp benim sırtımı yaktı."

Haberler.com / İsmail Elal - Magazin

Esra Ezmeci 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında 'Rusya' olabilir

Fransa'da olimpiyatlar öncesi büyük kriz! 800 bin kişiyi etkileyen sabotajın arkasında "Rusya" olabilir

500

Yorumlar (8)

Son Yörük:

Bu programlari kaldirin lutfen dogrdur yasanmistir ibretlik konular ama insanin psiklojisini bozuyor gelecege vede ulkeme dair inancimi kiriyor.Ulkemin insanina toz konduramazken bizim insanimiz dunyadaki diger devletlerden farklidir diye dusunup gurur duyarken bu tarz haberler insani yikiyor kendi kendime sorguluyorum yahu ben nasil bir yerde yasiyorum diye.

99
2
yanıtYanıtla
Letgohesap null:

Bu olaylar sadece bu ülkede yok heryerde var ama emin ol vahşet dolu yerler var sen ülkemize şükret kardeş

yanıt7
yanıt10
Berkant Tezcan:

izleme kardeşim seveni izleyeni var zorla mı izletiyorlar sana mecbur musun kanalı değiştir TV kapat öğlen 1 de yat uyu izlemek ya da izlememek senin elinde sonuçta Allah vermesin senin başına bu tür olaylar gelirse o programlara çıkmak zorunda kalırsın sonra yandım Ali ah aney vay aney diye aglanirsin bi şeye yorum yaparken biraz düşünerek kendimizi o insanların yerine koyarak yapmamız gerekiyor.

yanıt2
yanıt1
Avşar OĞLU:

İkisi de birbirinden rezil.. ve ne yazık ki birçok kadın da eşini aldatıyor. Mesleğim nedeniyle çok iyi biliyorum. Kimse eşine sınırsız güvenmesin, dost tavsiyesi..

51
6
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Güzel yorum…

yanıt14
yanıt1
XYZ:

Herkesi bir şalvar davası almış gidiyor

22
0
yanıtYanıtla
Ali Yilmaz:

Yüzünde kezzap atılmış bir görüntü var mı? Baştan aşağı kurgu bunlar, algı yaparak toplumu, ahlak değerlerini dinamitliyorlar.siyaset kurumu da bunlara çanak tutuyor çünkü böyle yerlerden besleniyorlar. Küfür bile edemiyorum ben; korktuğum dan değil, küfrederek onları onore etmemek için.

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa Ozdil:

Rtük afk kalmakta diretiyor galiba yeter artık bu milletin bu rezillikleri izlediği dinlediği.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title