Haberler

Eski fotoğrafının paylaşılması Tuvana Türkay'ı kızdırdı: Burnum dışında estetiğimi çıkarın ülkeyi terk ederim

Güncelleme:

Oyuncu Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğrafını yayınlanan bir sosyal medya hesabındaki yoruma tepki gösterdi. Twitter'da, "Densiz gaflarıyla gündeme gelmeyi seven estetik güzellerimizden Tuvana Türkay" diye paylaşılan fotoğraflara, oyuncu sessiz kalmadı.

"KİŞİSEL HAKARETE DÖNÜŞTÜRMÜŞSÜNÜZ"

Yapılan paylaşıma tepki gösteren güzel oyuncu, "Densiz gaf(ları). Sözüm ona amacınız 'tanınmış insanların büyük değişimlerini paylaşıp estetiği aslında ne kadar harika bir şey olduğunu ve insanların kırılan özgüvenlerinin arkasındaki gerçekliği göstermektir' demişsiniz. Ama densizlikten girip magazin çarpıtması bir olayı da durmadan densizlik gafları adı altında kişisel bir hakarete dönüştürmüşsünüz" ifadelerini kullandı.

Eski fotoğrafının paylaşılması Tuvana Türkay'ı kızdırdı: Burnum dışında estetiğimi çıkarın ülkeyi terk ederim

"BURNUM DIŞINDA ESTETİĞİMİ ÇIKARIN ÜLKEYİ TERK EDERİM"

Açıklamalarının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Türkay, şöyle devam etti: "19 yaşında 68 kg kırık burunlu parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim... Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki, burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim.

Eski fotoğrafının paylaşılması Tuvana Türkay'ı kızdırdı: Burnum dışında estetiğimi çıkarın ülkeyi terk ederim

"İNANMAK İSTEMEDİNİZ"

Aradan geçmiş 11 yıl, e yeter be kardeşim. Bir de sayfa sahibinin de gerçekten doktor olması… Size gelip işlem yaptırsak en çok bizi mi kayıracaktınız? Şu gaf dediğiniz konuya gelirsek. Defalarca oyuncu arkadaşımla alakalı olmadığı zaten açıklandı. İnanmak istemediniz. O sette dönen şantajları, berbat olayları illa açık mı edeyim. Oyuncu arkadaşımın rencide olmaması adına ve emek veren arkadaşlarımın hatırına susuyorum. Benimle artık uğraşmayın rica edeceğim."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Tuvana Türkay Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (3)

Halil Kara:

Burun, dudak, badem göz çene sivriltme ve elmacık kemiği operasyon görmüş expertize götürün isterseniz değişeni var mı bi bakışta anlarım

127
8
yanıtYanıtla
TayFunKaradağÇorlu:

bu kadına yapılan işlemi rahmetli babaaneme yapsaydık. her sezon 60 bölüm dizide başrol kapardı gerçekten bir burunda olsa ne çirkinmişsin iyikide estetik yaptırmışsın.

25
2
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Burnun dışında da her estetik

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title