Haberler

Eser Yenenler'in Leonardo DiCaprio'yu babası zanneden oğluna verdiği tepki herkesi kahkahaya boğdu

Güncelleme:

Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'in yanında oğlu Kuzey'e Leonarda DiCaprio'yu göstererek "Bu kim?" diye sordu. Kuzey'in "Babam" yanıtını vermesiyle adeta şoke olan Eser Yenenler'in verdiği tepki hayranlarını güldürdü.

Yakın zamanda ikinci bebekleri dünyaya gelen Eser-Berfu Yenenler çifti, sosyal medya hesabından yaptıkları eğlenceli paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Çift, son olarak dünyaca ünlü oyuncu Leonarda DiCaprio ile ilgili videolarıyla sosyal medyada gündem oldu.

DICAPRIO'YU BABASI ZANNETTİ

Eşi ve büyük oğlu Kuzey'le video çeken Berfu Yenenler, oğluna Leonarda DiCaprio'yu gösterek "Bu kim?" diye sordu. Fotoğraftaki DiCaprio'yu babası zanneden Kuzey ise "Babam" cevabını verdi. O anlara şahit olan Eser Yenenler'in şaşkınlığı ise yüzüne yansıdı.

Eser Yenenler'in Leonardo DiCaprio'yu babası zanneden oğluna verdiği tepki herkesi kahkakaya boğdu

ESER'İN YORUMU HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Berfu, "Kuzey'in, Leonardo DiCaprio'yu babası sanma skandalı. Leonardo: Ben ne alaka?" notunu yazdı. Eser Yenenler ise eşinin paylaşımına Leonarda DiCaprio'yu etiketleyerek "Başına bela olurum" yorumunu yaptı.

Eser Yenenler'in Leonardo DiCaprio'yu babası zanneden oğluna verdiği tepki herkesi kahkakaya boğdu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Leonardo Dicaprio Eser Yenenler Berfu Yıldız Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

kumkum :

Hiç bir özelliği olmayan boş antipatik insan.

68
9
yanıtYanıtla
Ibrahim Caliskan:

tipe bak çay demle sendeki bu şöhret olmasa bir hiçsin.. sen di caprionun şöförü bile olamazsın.. bide etiketlemiş sanki sana cevap verecek. sizin şöhretiniz kapıkuleye kadar ordan sonra sizi kimse tınlamaz

28
20
yanıtYanıtla
EMRE ZENGİN:

Kahkahaya boğuldum gerçekten, yarıldım gülmekten.

27
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title