Haberler

Erdoğan-Arınç Gerginliğine Tuğçe Kazaz Yorumu: Araya Girmeyeceğim

Güncelleme:

Son dönemlerde yaptığı sivri çıkışlarla dikkat çeken manken Tuğçe Kazaz, Erdoğan ve Arınç arasında yaşanan gerginlikle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın birbirlerine ters düşen açıklamaları hakkında manken Tuğçe Kazaz'dan da yorum geldi. Siyasi çıkışlarıyla dikkat çeken Kazaz, "Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanımız hem yol arkadaşı hem de dava adamlarıdır. Onların arasına girmeye çalışmak, benim haddime değil" dedi.

"TUĞÇE HANIM'A ÇAĞRIDA BULUNUYORUM"

Kazaz'ın attığı tweet TV 24 ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti programında konuşuldu. Tuğçe Kazaz'ı ti'ye alan Ersoy Dede, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Arınç arasında bir gerginlik çıkacaksa bunu kim analiz edecek? Tuğçe Kazaz etmeyecekse, kim edecek? Ben buradan Tuğçe Hanım'a çağrıda bulunuyorum. Lütfen bir gerginlik olduğunda bunu kim analiz edecek bari bunu söylesin." ifadelerini kullandı.

İşte Kazaz'ın o tweet'leri:

-Hükümet ile Sn. Cumhurbaşkanı arasında bir çatışma varmış gibi göstermeye çalışmak ise, bence bir projenin ürünüdür...

-Çünkü Sn. Bülent Arınç ve Sn. Cumhurbaşkanımız hem yol arkadaşı hem de dava adamlarıdır.Onların arasına girmeye çalışmak,benim haddime değil

-Ayrıca,Sn. Cumhurbaşkanı ilk defa halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, yine halkın adına, yürütülen politikalar hakkında...Eleştiri yapma ve ikaz etme Hakkı'na sahiptir. Ve bence bu onun en doğal hakkıdır.

-Diğer yandan Sn. Cumhurbaşkanı'nı çoğunluklar arasında...Yalnızmış gibi göstermeye çalışmak ise, gerçeklikten uzaktır. Çünkü Sn. Cumhurbaşkanının arkasında millet vardır.

-Sn. Bülent Arınç bey ile böyle bir Çatışma ortamı yaratmaya çalışan ve yaklaşan seçimlerle Ak Parti'ye zarar vermeyi...

-Hedefleyenler ve buna çanak tutan basın yayın organlarının ,yine bu Aziz Milletin tokadıyla, hezimete uğrayacaklarına olan inancım tamdır.

-Ülkemizde gözü olan dış güçlerin ve onların maşası olan paralelin oyunlarına gelmeyelim. Bu ülke hepimizin hep beraber bu oyunları bozacağız

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Tuğçe Kazaz Ersoy Dede Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (219)

bernamobilWeb@haberler.com:

tuğçe hanım sizi çok beğeniyorum

62
4
yanıtYanıtla
bengu:

Az daha zeka olsa gerizeka olabilicek maalesef zeka gelişimi tamamlanamamış.

6
31
yanıtYanıtla
Server BedimobilWeb@haberler.com:

Dolapta pekmez yala yala bitmez daha iyi yalaman lazım yoksa dilinde pütür kalmayacak

32
5
yanıtYanıtla
veli:

buda kendini nimetten sayıp konuşuyor. aklı sıra kendine rol çıkarıyor zavallı ezik

7
26
yanıtYanıtla
ALLAH ALLAH YA -DmobilWeb@haberler.com:

YAV BU KIM TANIYAN VARMI HANI SU DIN DEGISTIREN BEGENMEYIP GERI GELEN O MU..

9
23
yanıtYanıtla
''''TUĞÇE KAZAZ'''' NE DEMEK ?.......:

Bu ''''''TUĞÇE KAZAZ'''''' dedikleri bir ''''OT'''' türü mü ?. . . . . Kötü bir koku çeşidi mi ?. . . . . . . . En son hatırladığım kadarıyla bu ''''''ŞEY'''''' bir Yunanlıyla evlenmiş, din değiştirmiş, HRİSTİYAN OLMUŞTU. . . . . . Üstelik bu OT türü “”“”İsrail’le ticarette 5 MİLYAR DOLARLA rekor kıran””” AKP’yi savunduğuna göre……. HERHALDE şimdi de YAHUDİ BİR OT türü olmaya karar verdi…….

26
3
yanıtYanıtla
xxxxMobil-ANDROID:

sen kim oluyorsun da dune kadar müslüman lığı bırakıp gavur olmuş tun hadini bil

24
4
yanıtYanıtla
shht sarisin kizmobilWeb@haberler.com:

ince belli

28
0
yanıtYanıtla
ihsan:

yüzsüz

7
19
yanıtYanıtla
ahmet:

tuğçee mee mee de meeme

7
19
yanıtYanıtla
Tüm 219 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title