Haberler

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman'a dahil olacak mı? İlk kez bu kadar net konuştu

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman'a Engin Altan Düzyatan'ın katılıp katılmayacağı merak konusu olurken en net açıklama kendisinden geldi. Başarılı oyuncu, "Daha önceden planladığımız bir şey yok. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok" dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Gazi karakteriyle beş sezon boyunca gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, izleyici kitlesini heyecanlandıracak açıklamalara imza attı. Sosyal medyada sık sık Kuruluş Osman'a katılacağı ileri sürülen Düzyatan, ilk kez çok net açıklamalarda bulundu.

"BİR KARAR VERİLEMİYOR"

Engin Altan Düzyatan, konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok."

YEPYENİ SÜRPRİZLER İÇİN O ZAMANA KADAR BEKLİYOR

Diriliş Ertuğrul dizisiyle ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da tanınırlık kazanan Engin Altan Düzyatan, yepyeni sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkacağı zamanı beklediğini vurguladı ve Ertuğrul Gazi'nin karakterinin de derinlikli olduğunu vurguladı.

"OYNAMASI ÇOK DA ZOR DEĞİL"

Düzyatan, "Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil" sözlerini kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

YOK ARTIK:

Cok net olmus aydinlandik

13
0
yanıtYanıtla
BRO:

Engin Altan gittikten sonra daha da izlemedim. Diziye katılmalıydı.

10
2
yanıtYanıtla
Gül:

Süleyman Sah oglu Ertugrul Bey lütfen özledik sizi. Halime Hatunu ve Hayme Anayi da alin gelin lütfennnnn!!!Hay Masallah gardaslarima!!!

8
3
yanıtYanıtla
12345:

param bitti başka dizi tutmadı tekrar dönmek istiyorum demiyor da şöyle böyle laf yapıyor

2
9
yanıtYanıtla
Muhammed tutgun:

Lütfen kuruluş osman başlayın herkes sizin gelmenizi umuyor

9
1
yanıtYanıtla
bzztt:

bu adam gibi çeviremiyor burak özçivit

8
2
yanıtYanıtla
Süleyman Şah:

Lütfen gelsin.... O diğer bi adam var ediz hun. onu alacaklarmış..olmaz. Ertuğrul gelsin. Sür sakalına beyazı. Abdurrahman gazi gibi. 2 sene sende idare et Engin Altan. .. 2 sene sonra normal hayatına devam edersin .. Engin in derdi yaşlı nasıl takilicam 2 sene diye düşünüyor .. sevildin .. şımarma engin. Cagirdiklarinda naz yapma gel. .. yönetmen sende engin ı Ertuğrul olarak köy diziye. . Bokunu çıkarma .. İznik kalesini alsın çıkartirsin. .. Birde 150 bölüm felaket yapma Ertuğrul gibi. 100 yeter. Sonra Orhan gaziye geç. Sonra 1 Murad vs.. 2050 e kadar devam inşallah...insanlar ecdadlarinı öğrensinler.

8
1
yanıtYanıtla
gülsüm:

inanın eski bölümlere bakıyoruz engin bey rolünü çok güzel oynuyor yeni dizide onu görmek isteriz.

9
0
yanıtYanıtla
O iş bitti:

Yeni bölümlerde ki Osman karakteri o kadar kötü ki...Adamı tekrar diriltcekler... Bence dönmesin .Çünkü o iş oldu ve bitti ve oyunculuğunu da kanıtladı...yenisi o kadarkötü ki :)) Tutmayan dizidekendinde sorun yoktu.Senarist ile kadın başrol batırdı .Çok iyi bir intikam hikayesi iken aşk meşk girdi saçmaladılar. Engin altan ne yaparsa seyredilir bence...

5
3
yanıtYanıtla
savaş:

anlamíş değilim neden böyle kaliteli ve halk tarafindan benimsenen bir oyuncunun yerine Ertuğrul karakteri için başka oyuncularla konuşuluyor

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title