Haberler

Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Güncelleme:

İYİ Parti'nin İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Emre Kınay, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği Ekrem İmamoğlu paylaşımıyla çok konuşuldu.

Ekranlara ara vererek siyasete atılan ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla çok konuşuldu.

"KİMSE SALAK DEĞİL, MİLLETLE DALGA GEÇMEYİN"

Instagram hesabından YSK'nın İstanbul seçiminin yenilenmesiyle ilgili paylaşım yapan Emre Kınay, "İstanbulun secilmis Belediye başkanıdır! Ayni zarftaydik hepimiz! Muhtarlar İl,ilce meclis pusulalari, Ben de adaydim kaybettim herkes adaydi kazanan oldu tebrik ettik. Kaybedenler oldu! BİNALİ YİLDİRİM kaybetti! EKREM İMAMOĞLU KAZANDİ! Hepsi dogru Akp nin meclis uyelikleri dogru orada hicccbirusulsüzluk hile hurda yok. Muhtarlarda yok meclislerde yok İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANİNDA VAR OYLE Mİ? Kimse salak degil! Bu milletle dalga gecmeyin! EGER DEDİGİNİZ GİBİYSE BU İSİN SORUMLUSU İÇİŞLERİ BAKANİNİN BİR AN ONCE GOREVDEN AZLEDİLMESİ GEREKİR! Bir de Eyyyyy demokrasi icin emek veren herkes!!! Eger secim yapilacaksa BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GOZETİMİNİ İSTEYİN!Cunku O secime, o secimin sonucuna o secimin secim kurullarina bu iktidarin hakim olduğu hicbir alana güven kalmadi!Demokrasi YSK eliyle,alinan emirler doğrultusunda askiya alınmıştır... BU TURK DEMOKRASİSİ İCİN UTANÇ GÜNÜDÜR! Ayni zarftan kendi çıktığında sevinen baskasi çıktığında cirkeflesenlerin bizi dunyaya rezil edisidir!" ifadelerini kullandı.

Emre Kınay, Ekrem İmamoğlu Paylaşımıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Emre Kınay İstanbul Haberler

500

Yorumlar (247)

Volkan:

Kaybettik kardeşim imamoglu kazandı, bunu kabullenip söyleyecek yürek yok

265
14
yanıtYanıtla
Kaleli ER:

YSK , Onaylasaydı … Tam hukukçu ve demokrat olacaklardı dimi ? Ama şimdi !?

yanıt6
yanıt13
emre:

herkez yerini bilecek. kınay

9
242
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

la ne zorunuza gitti

8
230
yanıtYanıtla
Cevap:

Sizin zorunuza gittiği için yeniden yapılsın diye ağlıyorsunuz ya.

yanıt8
yanıt2
sdrwf:

Resmen rezillik! Bunca seçim yaşadık, kaybeden taraf özelikle CHP kaç kez itirazda bulundu. YSK hiçbirini kabul etmemişti. O zaman bu güne kadar yapılan seçimlerin hepsi şaibelidir. Resmen insanlarla göz göre göre dalga geçiyorlar. Yazık, ülkemiz batmış durumda, ne olaylar dönüyor, bizi hala sandığa sürükleme çabalarında bu siyasetçiler!

200
5
yanıtYanıtla
SON YİRMİYIL DEĞERLENDİRMESİ:

YSK, Yandaş İktidar Sandık Kurulu gibi çalışmış ve ülke genelinde verdikleri tüm kararlarda iktidar partisi temsilcileri gibi hep 4''e karşı 7 oyla iktidar lehine oy vermişlerdir. İktidar, tüm karar mekanizmalarını ele geçirmiş durumda. Dikta rejimlerde olduğu gibi demokrasi, adalet, hukuk, medya, yargı, yasama, yürütme birisinin emri altında artık. Parlamenter sistemden vazgeçerek bu halk kendine kurşun sıkmıştır. Geçmiş olsun! Ekonomi batmış. Bu gerçekleri görmeyen bir halk her şeye müstehaktı

197
8
yanıtYanıtla
..:

mazbatayı alırken öyle demiyordunuz

yanıt4
yanıt4
Akgezen:

Gönlümüz Binali Yıldırım dan yana. . . . .

120
76
yanıtYanıtla
sad:

Yazıyı okudum gözlerim karardı aynı zamanda geleceğim de

yanıt2
yanıt1
Tüm 247 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title