Haberler

Emina Jahovic'ten ayrılan Sadettin Saran'ın, Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edildi

Güncelleme:

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ile aşk yaşayan iş adamı Sadettin Saran'ın, sevgilisinden ayrılıp Defne Samyeli ile ilgilendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini bitiren Emina Jahovic'le aşk yaşayan Sadettin Saran, bomba bir iddia ile gündeme geldi. Aşkları dolu dizgin devam ettiği konuşulan Saran ve Emina çiftinin iddiaya göre arası yine bozuldu. Ünlü iş adamının sürpriz bir isimle ilgilendiği söylendi.

"DEFNE SAMYELİ İLE İLGİLENİYOR"

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'da yer alan habere göre Sadettin Saran'ın, Cem Yılmaz'la 1,5 yıllık ilişkisini bitiren Defne Samyeli ile ilgilendiğini iddia etti.

Emina Jahovic'ten ayrılan Sadettin Saran'ın, Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edildi

"DAHA ÖNCE TANIŞMAK İSTEMİŞ"

Sadettin Saran'ın, ünlü komedyenle aşk yaşamaya başlamadan önce Defne Samyeli ile tanışmak istediğini, ancak ikilinin birlikteliği nedeniyle bu durumu rafa kaldırdığı da söylendi. Henüz aralarında bir şey yaşanmasa da Sadettin Saran iş insanının, Defne Samyeli'ye özel bir ilgisi olduğu da iddialar arasındaydı.

Emina Jahovic'ten ayrılan Sadettin Saran'ın, Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edildi

İKİNCİ BİR ŞANS VERMİŞTİ

2018'de Emina Jahovic'le 2018'de başlayan ilişkisi kısa süre sekteye uğrayan Sadettin Saran, ikinci bir şansla Emina ile tekrar bir araya gelmişti. Hatta çiftin evlilik şartıyla barıştığı ve yakın zamanda nikah masasına oturacağı da iddialar arasındaydı.

Emina Jahovic'ten ayrılan Sadettin Saran'ın, Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edildi

Emina Jahovic'ten ayrılan Sadettin Saran'ın, Defne Samyeli ile ilgilendiği iddia edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadettin Saran Mustafa Sandal Defne Samyeli Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (44)

Defne:

Keşke eski tanıdığımız Defne Samyeli olarak kalsaydın

72
2
yanıtYanıtla
SUAT BEY:

Eskiden tanımamışsın demek ki. . Hem bizene kime verirse versin. . ALLAH ALLAH. . ! dert ettiğin şeye bak. .

yanıt4
yanıt2
defne:

ay ne dert etcem banane. magazin sayfasında istediğim yorumu yaparım

yanıt4
yanıt0
İSİMSİZ:

BU SAADETTİN DE ÜNLÜLERİN ATIKLARIYLA İLGİLENİP DURUYOR. BU KAÇINCI

56
4
yanıtYanıtla
MSDS:

Tesellici hurdaciii . . ))

yanıt7
yanıt0
AHMET:

ne saçma bir hayatınız var. adeta kadın erkek fark etmeden yaşayıp yaşayıp değiştiriyorlar, belli kadınlar ve belli erkekler arasında değiş tokuş yapar gibi, değiştiriyorlar, rezillik bu, insanlara kötü örnek teşkil ediyorsunuz. siz modern! ve elit! oluyorsunuz öylemi, yazık size, Allah hidayet nasip etsin.

27
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÇORAP MESELESİ OLDU NE ŞEREFTİR NEDE HAYSİYET

19
0
yanıtYanıtla
XXXXX:

SADETTİN ABİ KULLANILMIŞ SEVİYOR GALİBA, KİMİ BOŞ BULURSA DALIYOR.

15
1
yanıtYanıtla
MSDS:

Maliyet meselesi . .

yanıt3
yanıt0
):

EFSANE YORUM. . . :))

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title