Haberler

Ebru Şallı'nın 9 yaşında hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı'nın lenfoma hastası 9 yaşındaki oğlu Pars, dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Pars, bugün Kilyos'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars dün akşam hayatını kaybetti. Evlat acısıyla yıkılan Şallı, bugün oğlunu son yolculuğuna uğurlandı.

KİLYOS'TA DEFNEDİLDİ

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen Pars Tan için öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Pars Tan, Kilyos mezarlığında defnedildi. Aile üyelerinin birçoğunu koronavirüs salgınından dolayı Pars'ın cenaze törenine katılamadı.

GÖRÜNTÜ ALINMASI ENGELLENDİ

Mezarlığın güvenlik görevlileri gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Gazetecilerin önüne geçen özel güvenlik görevlileri fotoğraf makineleri ile kameralara da müdahale etti.

Ebru Şallı'nın 8 yaşında hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı

İKİ KEZ İLİK NAKLİ OLMUŞTU

İki tane oğlu olan ünlü mankenin 9 yaşındaki oğlu, yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu ve daha önce iki kez ilik nakli olmuştu. Haziran ayında bir televizyon programına konuk olan Ebru Şallı, oğlunun hastalığı için şunları söylemişti: "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi."

Ebru Şallı'nın 8 yaşında hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (108)

AYŞE KONUK:

ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH SABIR VERSİN ALLAHIM KİMSEYİ EVLADI İLE SINAMASIN

48
1
yanıtYanıtla
Nimet:

Rabbim sabir versin sözun bittiği yer allah rahmet eylesin ??

yanıt1
yanıt0
HAKAN DEDE:

ALLAH RAHMET EYLESİN , ALLAH ANASINA BABASINA SABIR VERSİN

29
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Rabbim yavrumuza, gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah, yakınalrına sağlık, sabır versin. yürek dayanmaz. .

23
3
yanıtYanıtla
Zerrin:

Allah kimseyi evladiyla sinamasin,sabırlar versin bu arada herkesin hayatı kendini ilgilendirir bu gün bari böyle acımasız olmayın kötü yorum yapanlar..

17
1
yanıtYanıtla
Köymen:

Pars artık bir melek oldu. Bunu hiç unutmayın. Allah sabrınızı artırsın

yanıt0
yanıt0
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. . Allah anne-babası ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin inşallah. . .

12
2
yanıtYanıtla
hay daaa:

eger bir muddet sonra Magazin malzemesi olursan. demekki insanligin ölmustur.

4
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yahu bir kere de susun be kardeşim. Bir insanın acısında bari susun ulan.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

şimdi kabri cennet bahcelerinden bir bahcedir koşup oynuyordur.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title