Haberler

Ebru Şallı: Erkek Biraz Daha Güçlü Olmalı

Güncelleme:

Hülya Avşar'ın sunduğu programın bu haftaki konuğu olan Şallı, eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, "Erkek biraz daha güçlü olmalı, yoksa saygım azalır." dedi.

Hülya Avşar'ın TV8'de hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu Ebru Şallı olacak. Ebru Şallı programda, eski eşi Harun Tan ve eski sevgilisi Sinan Akçıl'la ilgili açıklamalarda bulundu.

"AŞK ENERJİ VERİYOR"

Hülya Avşar'ın sorduğu, "Senin gibi bir kadının erkekten beklentileri ne olabilir?" sorusuna, "Mutlu olmak ve güzel enerji... Aşk bence çok güzel bir enerji veriyor." diyen Şallı, eski eşi Harun Tan ile ilgili de konuştu.

"TEK BAŞIMA DA GÜÇLÜYÜM"

Hülya Avşar, "Harun çok sessiz kaldı. Ebru'dan sonra gerçekten çok üzüldü" deyince, Ebru Şallı şu cümleleri kurdu: "Erkek kadından biraz daha güçlü olmalı. Güçsüz bulursam, benim ona saygım azalır. Aşkım da biter. Tek başıma da güçlüyüm ve ayaklarım üzerinde duruyorum."

"ERKEK HARCASIN DİYE BİR ŞEY YOK"

"Sinan Ebru'ya şu kadar para taktı dedikoduları doğru mu?" diye soran Hülya Avşar'a Ebru Şallı'nın cevabı net oldu: "Kadın hiç harcamasın, erkek harcasın.. Yok öyle bir şey! Karşımda dürüst bir insan görmek istiyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Hülya Avşar Ebru Şallı Harun Tan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (36)

IimobilWeb@haberler.com:

Sen kendini ne sanıyorsun. Ne ayaksın kızım sen. Çok mu özel birisin. Ne öyle güç falan direkt soylesene parası olsun diye. Sanırsın dünyanın en özel insanıdır.

27
1
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

suratlari kayis gibi olmus ikisininde ama kese kagidi ile giderleri var ikisininde

26
0
yanıtYanıtla
Yıldız1Mobil-IOS:

SIZIN AMACINIZ EDEPSIZLIK YAPMAK, EVLENMEK DEĞIL PARAYLA KENDINI SATMAK

21
2
yanıtYanıtla
sendemi adam oldun leylek bacaklı:

bu çirkinlikle tavladın adamı. oğlumdan çok seviyorum kocamı dedin. ne oldu fakir olunc gücünemi gitti. zengin parası yiyenler fakirkende sahip çıksınlar kocalarına

22
0
yanıtYanıtla
dogru:

erkegin Güclü olmasi lagzimmis yoksa sevgisi azalirmis, yani ben erkegi boynozladigim Zaman Güclü olmasi lagzim ayakta kalmasi lagzim diyor boynozunun dik durmasi egilmemesi kirilmamasi lagzimmis diyor Allahim bunlara akil fikir ver ne günlare kaldik

21
0
yanıtYanıtla
nazende:

ben bütün suçu harunda buluyorum bu kadın ozan orhanla evliyken pısırık uyuz biriydi harun aldı hanım etti böyle kadınlara pirim vermiyecen sonra seninle dalga geçerler

21
0
yanıtYanıtla
anonim:

habire erkek tanımı yapıyor; güçlü olmalı, arabası maserati, saati rolex olmalı. bir robot al, sıfırdan yarat!

15
5
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

aynen öyle para herşey değil sahiplenecek arkasında duracak iş iş derken eşini ihmal etmeyecek hele ki çok güzelse:( kadın açık açık söylemiş dürüst işte!

7
13
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.com:

Ikitane seviyesiz kadın bir arada

16
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Allah Düşmanımı bile kadın parasına muhtaç etmesin. Muhtaç olupta mutlu yaşayan kimseyi görmedim, yaşıyorum diyende yalan söylüyor. Kadın ne kadar eğitimli olursa olsun, güçlü ve kendisini yönetecek Erkek arıyor.

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title