Haberler

'Palalı Saldırgan' Ebru Polat'la tatil yaptığı haberlerin kaldırılmasını istedi, mahkemeden ret geldi

Güncelleme:

Şarkıcı Ebru Polat'ın gezi olayları sırasında elindeki palayla göstericilere saldıran Sabri Çelebi ile Dubai'de tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Tatil haberlerinin magazin gündemine düşmesinin ardından Sabri Çelebi, Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak haberlerin kaldırılmasını istedi. Mahkeme haber alma özgürlüğünden bahsederek talebi reddetti.

Gezi olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin Dubai'de bir gece kulübünde şarkıcı Ebru Polat'la samimi görüntülerini ortaya çıkmıştı. Ebru Polat, bir süredir Dubai tatilinde yüzünü göstermediği bir iş adamıyla fotoğraflarını paylaşıyordu. Fakat Sabri Çelebi, Instagram hikayesinden Ebru Polat ile bir gece kulübünde eğlenirken görüntülerini yayınlamıştı.

Ebru Polat tatil yaptığı haberlerin kaldırılmasını isteyen 'Palalı Saldırgan'a mahkemeden ret

"GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANLARIN GBT'SİNE BAKMIYORUM"

Sabah'ta yer alan habere göre; Polat ve Çelebi'nin adı dedikodularına karışırken şarkıcıdan açıklama geldi. Polat açıklamasında, "Ünlü olmanın zorlukları işte; en ufak bir şeyde problem yaşarız. Ben görüştüğüm insanların GBT'sine bakmıyorum. Ben bir insanı seviyorum, görüşürüm, konuşurum. Kimsenin hatası bir diğer insanı ilgilendirmez. Kim ne yapmış ne etmiş geçmişinde ilgilendirmez. Ben yanlış bir şey yaparım amenna ama gelip beni eleştiremezsiniz. Kimsenin hatası kimseyi ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Ebru Polat tatil yaptığı haberlerin kaldırılmasını isteyen 'Palalı Saldırgan'a mahkemeden ret

EBRU POLAT'LA ÇIKAN HABERLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İkili hakkında çıkan haberler üzerine Sabri Çelebi, Sulh Ceza Hakimliğine şeref ve haysiyetine saldırıda bulunulduğunu öne sürerek haberlere erişim engelli talebinde bulundu. Sabri Çelebi'nin avukat tarafından hakimliğe sunulan dilekçede 2013 yılında haberlerde 'Palalı Sabri' şeklinde bahsedildiği ancak artık haber değeri olmadığı için halen bu şekilde anıldığı anlatıldı.

Ebru Polat tatil yaptığı haberlerin kaldırılmasını isteyen 'Palalı Saldırgan'a mahkemeden ret

"ÇOCUĞUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULUYOR"

Şikayet dilekçesinde Sabri Çelebi'nin 7 yaşında bir kız çocuğunun olduğu anlatılırken, çıkan haberlerde "Palalı" tabirinin kullanılmasından dolayı çocuğunun kendisine sorular sormaya başladığını psikolojik anlamda etkilenebileceğini, ayrıca magazinciler tarafından gündeme getirildiğini artık unutulma hakkından faydalanmak istediğini belirterek haberlerin erişime engellenmesini talep etti.

Ebru Polat tatil yaptığı haberlerin kaldırılmasını isteyen 'Palalı Saldırgan'a mahkemeden ret

MAHKEME TALEBİ REDDETTİ

Talebi değerlendiren nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin 10. maddesinde herkesin düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama hakkına sahip olduğunu örnek vererek erişim engeli talebini reddetti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Polat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Tarhanacı:

Nasıl bulmuşlar birbirlerini

24
3
yanıtYanıtla
HUUU:

KADINLA GEZERKEN ÇOCUĞUNU DÜŞÜNMEMİŞ RESMİ ÇIKTI DİYE ÇOCUĞUNUN PSİKOLOJİSİNİ DÜŞÜNÜYOR. ELİNDE PALAYLA GEZERKEN ÇOCUĞUNUN PSİKOLOJİSİ BOZULMUYOR MUYDU ACABA ?HERŞEYİ YAPARKEN COCUKLARI DÜŞÜNMÜYORLAR HERŞEY BİTTİKTEN SONRA COCUĞUMDA COCUĞUM. DOLAR ÇOK ÇIKTI YAAA NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ ALDIĞIMIZ MAAŞ ZAMLARI ÇÖP OLDU. HERŞEYE YENİDEN ZAM GELECEK

19
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedikleri bu olsa gerek.

12
1
yanıtYanıtla
dayı:

Pala değilde şöyle eline kılıç kalkan alsaydın da sana kılıç kalkan reyiz deselerdi öyle daha iyi anarlardı

7
0
yanıtYanıtla
Atakan:

Kolpa hepsi

3
0
yanıtYanıtla
Yav he he:

Ödülü almış adam.. ülkem bir gün kusacak elbet her birinizi..yine elinde pala ile umarım seni görürüz sokaklarda..bu defa kim besleyecek bakacaz..

3
0
yanıtYanıtla
BENCE:

ebru denilen kişinin böyle biriyle beraber olduğu için boykot edilmesi gerek. .

2
0
yanıtYanıtla
Sivasli:

Hayda Adam elinde kesici aletle sag sola saldiriyor Adam sakincali kendisini unlu sanan unu bzuk bayanla ask yasiyor bayan kalkip adami savunuyor birde kadina sidet. Duruyor deniyor bu tur kadinlara layik sidet de olumde

1
1
yanıtYanıtla
Yarın vat:

Çok terbiyesiz bu nasıl giyim

0
1
yanıtYanıtla
Yarın vat:

Bu nasıl giyim

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title