Haberler

    Drake, daha resmi olarak boşanmadan Kim Kardashian'ın peşine düştü

    Güncelleme:

    MESAJLAR GÖNDERİYOR İDDİASI Kim Kardashian, işlerine yoğunlaşsa da bir ünlü daha şimdiden onun peşine düştü.

    MESAJLAR GÖNDERİYOR İDDİASI

    Kim Kardashian, işlerine yoğunlaşsa da bir ünlü daha şimdiden onun peşine düştü. Heat dergisinin iddiasına göre 34 yaşındaki rap'çi Drake, Kim Kardashian ile yakınlaşmak için fırsat kolluyor. Hatta ona sürekli olarak mesajlar gönderiyor.

    KANYE'DE NE BULDUĞUNU MERAK EDİYORDU

    Heat'e konuşan bir kaynak " Drake, Kim'in Kanye'de ne bulduğunu hiçbir zaman anlayamadı" diye konuştu. Aynı kaynak, Drake'in, Kardashian için Kanye West'in doğru kişi olmadığı görüşünü saklamadığını da belirtti.

    TEK SÖZÜ YETER

    Dergiye konuşan ancak adını vermeyen bu kaynağın iddiasına göre, Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanacağı kesinleştikten sonra da Drake, hiç vakit kaybetmeden Kim'e yaklaşmak için çaba göstermeye başladı. Aynı kişi " Drake, kendisine tek bir söz söylemesi durumunda Kim ile görüşmeye hazır. Bunun da kısa zamanda gerçekleşeceği konusunda kendine güveniyor" diye sürdürdü sözlerini.

    ROMANTİK İLİŞKİYE HAZIR DEĞİL

    Bu arada Kim Kardashian'ın ise şu sıralarda herhangi bir romantik ilişkiye hazır olmadığı belirtildi. Yıldıza yakın kaynaklar da "Kim, boşanma süreci tamamlamadan hızlıca bir ilişkiye başlama konusunra ihtiyatlı" diye konuştu.

    YILLARDIR SÜREN KAVGA

    Drake ile Kanye West arasında uzun süredir devam eden bir çekişme var. Bu ise 2018 yılına dayanıyor. Bu gerilimin sebebi de Drake'in bir şarkısının sözleri. Drake'in In My Feelings adlı şarkısında yer alan "Kiki do you love me?" (Kiki beni seviyon musun?" sözlerinin Kim Kardashian'ı ithafen yazdığı iddiaları işte bu kavganın temelini oluşturuyor.

    KARŞILIKLI ATIŞMA

    2018'de ortaya atılan bu iddiaların ardından Kanye West, Drake'e sosyal medyadan yanıt verdi. Fakat Drake sessiz kalınca gerilim daha da arttı. Bunun üzerine West, Drake'in ortalığı karıştırmak için böylesine sessiz kaldığını savundu. Sonra da Drake'in kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. İkili arasındaki gerilim bitmek bilmedi. Drake, yakınlarda çıkan albümünde yer alan bir şarkısında "Kanye West'e gönderme yaparak "Fakat yakında günahlarımı itiraf etmeye başladığımda, o bize inanamayacak" sözlerine yer verdi. Drake, Kim Kardashian'ın adını söylemese de hayranları şarkı sözleri içinde geçen 'yeezy' (Kanye West'in moda markası) kelimesinden yine o bitmek bilmeyen gerilime yordu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kim Kardashian Kanye West Drake Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (1)

    Ayşe:

    Kim !in boyu 1. 50 mi ne galiba , çok kısa ama demek ki bu işler boyla da olmuyor , malum olan belli ya neyse

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title