Haberler

Dr. Mehmet Öz, Nusret Gökçe'nin cinsel ilişki sorusuna verdiği cevapla şaşırttı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü sosyetik kasap Nusret Gökçe, "Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin" diyen Mehmet Öz ile canlı yayın yaptı. Samimi açıklamalarda bulunan Doktor Öz. Gökçe'nin "Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz nasıl olacak?" sorusuna cevap vermeyi ihmal etmedi.

Dünyanın çeşitli yerlerine açtığı restoranlarıyla adını duyuran sosyetik kasap Nusret Gökçe, koronavirüs salgınından dolayı evinde olduğu için ABD'de görev yapan Mehmet Öz ile Instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Gökçe'nin Öz'e sorduğu cinsel ilişki sorusu ise herkesi şaşkına çevirdi.

"BOL BOL İLİŞKİYE GİRİN DİYORSUNUZ SOSYAL MESAFEYİ NASIL KORUYACAĞIZ?"

Mehmet Öz, pandemi olarak ilan edilen koronavirüs salgınından dolayı evlerine olan vatandaşlara "Karantinada bol bol cinsel ilişkiye girin. Belki çocuk bile yaparsınız" önerisinde bulundu. Canlı yayında bu konuya değinen Nusret Gökçe, "Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol cinsel ilişkiye girin diyorsunuz, o mesafeyi nasıl koruyacağız?" diye sordu.

"ÖPÜŞMEZSİNİZ AMA DİĞER MEVZULARI YAPABİLİRSİNİZ"

Nusret'in sorusuna cevap veren Mehmet Öz, "O mesafe tanımadığın insanlar için. Evlerinde kalanlar hasta düşerlerse, büyük ihtimalle siz de hasta olacaksınız. Karı ve kocanın aralarındaki irtibatları devam etmezse, onun da bazı sıkıntıları var. Öpüşmezsiniz ama diğer mevzuları yapabilirsiniz" cevabını verdi.

Mehmet Öz, konuştuğu meslektaşlarının da kendisine hak verdiğini belirterek, "Nasıl olsa hastalanacaksın, hiç olmazsa eğlenerek hastalan" ifadelerini kullandı.

"CİNSEL İLİŞKİ ÖMRÜ UZATIR İLGİYİ ARTIRIR"

Koronavirüsten korunmak için kendilerini evlerinde karantinaya alan kişilere tavsiyelerde bulunan Mehmet Öz, "Partneriyle evde karantinada olanlar için en iyi çözüm cinsel ilişki. Ömrü uzatır, ilgiyi artırır, aranızdaki hikayeleri çoğaltır, belki bebek yaparsınız. Her durumda birbirinizin sinirini yıpratmaktan daha çok işe yarar" demişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Nusret Gökçe Instagram Mehmet Öz Haberler

500

Yorumlar (37)

Altin:

Kesinlikle tavsiye etmıyorum, bir kere bu durumdaki İnsanlara çok çok zarar verir, insan bütün gücü kaybolur ve bağaşık-sistemını hem zarar verir hem de güçsüz hale Sokar Lütfen böyle doktorlara itibar etmeyin.!!!

9
10
yanıtYanıtla
habip:

Doktor musunda boyle konusuyorsun

yanıt2
yanıt2
Altin:

Evet doktorum.!!!

yanıt1
yanıt4
avni:

doktora bak!! bağaşık sistemi ne la

yanıt7
yanıt4
Altın:

Bağışıklık sistemi veya immün sistem, bir canlıdaki hastalıklara karşı savunma mekanizmasını oluşturan, patojenleri ve tümör hücrelerini tanıyıp onları yok eden, vücudu yabancı ve zararlı maddelerden koruyan karmaşık bir sistemdir. ... Enfeksiyonlar bağışıklık sisteminin daha da zayıflamasına yol açar.

yanıt4
yanıt2
avni:

aferin bu sefer doğru yazmışsın da keşke kendi cümlelerini kullansaydın

yanıt6
yanıt3
MARTiN:

sistemını. . . bu ne la. Madem ''i'' harfin var da neden kullanmiyorsun, noktalardan tasarruf mu ediyorsun? Baskalari da var garip olan ama neyse. . .

yanıt0
yanıt1
Yazık:

Yazıklar olsun senin doktorluğuna, senin gidip bayağı bir tıp eğitimi Alman lazım! her halde sen o diplomayı muhtardan almışsın, senin acilen tıp fakültesi öğreni kayıt bölümüne gitmen lazım, kayıtlar bitmeden acele et!

6
9
yanıtYanıtla
zıpzıpneco:

millet canının derdinde bunlar da neyin derdinde

12
0
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Yani Mehmet Öz bey '' Battı balık yan gider '' diyorsunuz öyle mi ? Yada '' Fırsat bu fırsat , kör tuttuğunu öper misali . . . Ya bu adam bizi terbiyesiz yapacak vallahi !

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title