Haberler

Doya Doya Moda'ya katılan Bahar Candan kendini yere attı

Güncelleme:

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, bu kez de katıldığı 'Doya Doya Moda' isimli programda yaptıklarıyla dikkat çekti. Yayında başka bir yarışmacıya "Ne tarafa düşeyim?" diye sorup kendini yerlere atan Candan, herkesi şok etti. Bir türlü yerden kalkmayan Candan'a Seray Sever tepki gösterdi.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan son paylaşımıyla olay oldu. 'İşte Benim Stilim' yarışmasının ikinci sezonunda yarışan ve Nihal Candan'ın kardeşi olarak programa dahil olan şimdilerde ise 'Doya Doya Moda' adlı moda programında boy gösteren Bahar Candan yayında kendini yere attı.

HERKES ŞOK OLDU

O anları sosyal medya hesabında paylaşan Candan herkesi şoke etti. Candan yayın sırasında diğer yarışmacıya "Ceren ne tarafa düşeyim" diye sordu ve ardından da kendini yere bıraktı. Herkesi şoke eden ve bayıldığı sanılan Bahar Candan herkesin yardım etmesine rağmen de yerden kalkmadı.

SERAY SEVER'DEN TEPKİ

Seray Sever ise "Baharcım kalkmaya çalışmıyorsun sanki hiç" diyerek tepki gösterdi.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Bahar Candan'ın dudaklarındaki değişiklik de dikkat çekti. Candan'ın son hali takipçilerini ikiye böldü. Candan'ın bazı takipçileri "Her halinle güzelsin" derken kimileri de, "Bu kadar estetiğe gerek var mıydı?" diye sordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bahar Candan Nihal Candan Moda Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

zzzzzzz:

Tv8 kapatılsın, değerlerimize zarar veriyor. rezil bir program

35
1
yanıtYanıtla
:

tv8 program değil kanal

yanıt3
yanıt1
Şehmuz:

Çamura batmış derler ya çamurun pisliğin içine iyice batmış boyunu aşmış rezil kadın

20
1
yanıtYanıtla
vatandaş 34..:

ne kadar beyinsiz varsa toplanmış virüs bize ne etsin şu saçmalıga bak

16
1
yanıtYanıtla
ENİS:

ORADA YERE DÜŞEN, HER HAREKETİYLE GÖRÜNTÜLENEN, KADINLARI AŞAĞILAYAN(ÖZELLİKLE ÇAKMA SARIŞINLARI) ASLINDA ADI''BAHAR''OLAN YARATIK DEĞİL, BU VE BENZERİ KADIN PROGRAMLARINI BÜYÜK BİR ZEVKLE VE HEYECANLA İZLEYEN''YÜCE TÜRK MİLLETİNİN ÇOĞUNLUKTAKİ KADINLARI''. .

15
0
yanıtYanıtla
olay olay olay:

Çok önemli hayat memat meselesi bir haber bir şeytan yada cin fikirlinin yere düşme şovu böylece hem kendi hemde programın reytingleri yükselmiştir böylece bu hareketle kesin

10
0
yanıtYanıtla
MEH88:

Geçenlerde de başını kapatmış türbe ziyaretine gitmişti. Bildiğin şaşkaloz

9
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Akıl hastanesine yatması lazım bir an önce

9
0
yanıtYanıtla
bence:

bence bunları izeleyenlerin yatması lazım. talep olduğu için arzı yapana suç bulamazsın

yanıt1
yanıt0
Dilek:

Tedaviye ihtiyacı var.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title