Haberler

Dizisi Final Yapınca Hande Erçel'in Oyunculuğu Sosyal Medyanın Diline Düştü

Güncelleme:

Star TV'deki Siyah İnci dizisi final yapınca dizinin başarısızlığı Hande Erçel'e bağlandı. Erçel'in oyunculuğu sosyal medyada alay konusu oldu.

Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisi kötü reytingler nedeniyle erken final kararı aldı. Sosyal medyada dizinin Hande Erçel'in kötü oyunculuğu yüzünden bittiği yorumları yapıldı. Hatta 24 yaşındaki oyuncuya 'Hande Reçel' adı takıldı.

"OYUNCULUK EĞİTİMİ ALMALI"

2017'nin en iyi kadın oyuncusu seçildiği dönemde de pek çok eleştiri alan Hande Erçel, dizisi final yapınca yeniden sosyal medyanın diline düştü. Erçel'e "Oyunculuk eğitimi almalı" tweetleri yağdı.

İşte o tweetler:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Siyah İnci Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

mert:

kıskanclıktan gebercekler

11
45
yanıtYanıtla
...:

heehh konuştu balkabağı, milletin işi gücü yok bunu mu kıskanacaklar. . senin gibi andavallar bunların avukatlığını yapaa dursun

yanıt0
yanıt0
Teoman:

Tiyatro oynamayanlara Dizilerde yer vermesinler.Tiyatro bir Okul dur.

44
5
yanıtYanıtla
Böyle oyunculuk mu olur:

Uha lan çok kötü oynuyo kişisel olarak sevemedim bu kızı bunu izliyince hepten şok oldm :|

43
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yeter artık kızı bir rahat bırakın Bence çok güzel oynuyo??

5
23
yanıtYanıtla
Merve Bolugur:

Hande Ercel Guzel Degil ya Soguk Itici Oyunculugu Ise Berbat.Murat Dalkilic Kör Belli ki Bunu Merveye Nasil Tercih Etti Hayret.

16
4
yanıtYanıtla
Kadir ARSLAN:

Bu nasıl memleket? Elin sallasan sözde oyunculara değiyor. bunlar kim, oyunculuk kim. Sanat bu kadar pespayeleşmemeli.

14
1
yanıtYanıtla
bahar:

güzel olabilir ama oyunculuğu hiç inandırıcı değil yapmacık.

11
2
yanıtYanıtla
Murat:

Tamam güzel bi kız ama güzel kızlarımız var Türkiyede bu arada oyunculuk kötü baya ya

5
2
yanıtYanıtla
Bence gereksiz:

oyunculuk bukadar ucuz olmamalı

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title