Haberler

Dilan Çıtak, güzellik salonunda saldırıya uğradı: 1 kişi ağır yaralı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik salonunda yabancı uyruklu dört kişinin saldırısına uğradı. Olay sonrası konuşan Çıtak, "Kapıları tekmelediler. Bir çalışanımız ağır yaralı. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar" dedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, yakın zamanda açtığı Nişantaşı'ndaki tırnak ve güzellik merkezinde dört kişi tarafından saldırıya uğradı.

SALDIRANLAR YABANCI UYRUKLU

Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen dört kişilik grubun randevuları olmadığı halde bakım yaptırmak istediğini dile getiren Çıtak, randevusuz bakım yapılamayacağı cevabı üzerine gruptakiler ve çalışanlar arasında tartışma çıktı.

"BİR ÇALIŞANIMIZ AĞIR YARALI"

Olayın büyümesi üzerine yaşanan olayda, bir çalışanının ağır yaralandığını söyleyen Dilan Çıtak, "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık. Saldırıya uğradık. Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Yıldırım Bekçi:

Suriyelidir yada ortadoğululardır nerde kacak köcek var hepsi doluştu

99
22
yanıtYanıtla
Erdal Haykır:

çok zekisin. bu zeka ile Türkiye sana dar gelir :))

yanıt1
yanıt0
Lut Bektaş:

HAYIRLISI OLSUN BE GÜLÜMMM

23
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title