Haberler

Didem Soydan'dan bir cesur poz daha! "Baban utanmıyor mu?" sorusuna yanıtı bomba

Güncelleme:

Kendine has tarzıyla adından söz ettiren model Didem Soydan, tatilde içeceğini bacak arasına koyup poz vererek sosyal medya hesabından yayınladı. Didem Soydan, paylaşımına takipçisinin "Baban gördüğünde utanmıyor mu bu pozlarından?" yaptığı yoruma ise "Sülalem rahat" cevabını verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ve çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Didem Soydan, son olarak içeceğini bacaklarının arasına koyarak poz verdi.

"BABAN UTANMIYOR MU?"

Bir takipçisi Soydan'ın paylaştığı fotoğrafın altına "Baban gördüğünde utanmıyor mu bu pozlarından?" şeklinde bir yorum yaptı. Soydan, meraklı takipçisinin bu sorusuna "Sülalem rahat" cevabını verdi.

İşte o paylaşım ve yorum;

Didem Soydan'dan bir cesur poz daha! 'Baban utanmıyor mu?' sorusuna yanıtı bomba

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

Atilla Han:

Herkesin hayatina kimse garisamaz,kimi su sekil giyinir kiminbu sekil giyinmez :)

109
282
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Haya olmayanda utanma hiç olmaz.

220
20
yanıtYanıtla
Cem Nest:

Belli bir etnisiteye ait bir grup sistemetik bir şekilde toplumu ahlaksızlaştırmak için çalışıyor. En temel enstrumanları çıplaklık ve teşhircilik. 1975 yılından beri bu şekilde. Biri yaşlanıyor diğeri çıkıyor. Arşivlere bakın en ahlaksızları görünce ne dediğimi anlarsınız.

99
6
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

şu görüntüyü tasvip eden her kişinin ailesinde buna benzer biri vardır eminimm.. diyorki vatandaşın biri herkesın hayatıymış kımse karişamazmış. karışan yok zaten hepsi maşallah acıldıkça acılıyor.. yahuu senin kzıın olsa bu lafı edermisin..

70
3
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

Anne tarafı Bulgar ve Yunan, baba tarafı Arnavutluk. Nasıl Türk bu.

42
9
yanıtYanıtla
Vatan Aşığı:

Bu kesim, demokrasiden yana muzdarip olan kesim… Hayır yani, bu durumlarında bile hürriyetleri kısıtlı ise, daha hür halleri nasıl bir hal alacaktı işte onu düşünmemek elde değil…

33
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title