Haberler

Deniz Seki'nin İlk Ziyaretçileri

Güncelleme:

Esenyurt'ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki'yi ziyaret etmek için kardeşi Serkan Seki ve avukatı Naim Karakaya cezaevine geldi. Seki'nin 2 kişilik odada kaldığını öğrenildi.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nca onanmasının ardından Esenyurt'ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki'yi ziyaret etmek için kardeşi Serkan Seki ve avukatı Naim Karakaya cezaevine geldi.

KARDEŞİ ve AVUKATI İÇERDE 2 SAAT KALDI

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilerek hakkındaki tutuklama kararı mahkemece yüzüne okunan Deniz Seki, dün öğle saatlerinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. Şarkıcı Seki'yi ziyaret etmek için önce avukat Naim Karakaya, daha sonra ise Seki'nin kardeşi Serkan Seki cezaevine girdi. Cezaevine girişte basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan avukat Karakaya ile Serkan Seki, içeride yaklaşık 1 saat kaldı.

HESABINA PARA YATIRMIŞ

Cezaevi çıkışında konuşan şarkıcı Seki'nin kardeşi Serkan Seki, ''Ablamla görüşemedik. Görüş günü değil zaten'' dedi. Basın mensuplarının ''Hesabına para mı yatırdınız?'' sorusuna Serkan Seki ''Evet o tarz işlemlerini hallettik'' şeklinde cevap verdi.

2 KİŞİLİK ODADA KALIYOR

Seki'nin 12 kişilik A-1 koğuşunda yer alan 2 kişilik odada kaldığını öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Naim Karakaya Serkan Seki Deniz Seki Esenyurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

yüce onos Mobil-ANDROID:

sen halka malolmuş birisin sayın seki türk halkı arkanda unutma

5
25
yanıtYanıtla
fero:

ülkedeki adalet düzenine bak gariban şarkıcıyı işin gücün yok takip et sonrada zorla hapse tık bu ülkede adaletsizlik ayyuka çıkmış kenan emirzioğuna ne oldu tarkana ne oldu bir sürü şarkıcı dizici vardı otobüsle narkotiğe götürülüyordu bunları ne çabuk unuttuk bu ülkenin resmen çivisi çıkmış buna kim dur diyecek ayıp ya

14
2
yanıtYanıtla
emre:

serbet bırakın deinzsekiyi onun yerıne cumhurbaskaımızı dınleyenlerı alın

2
8
yanıtYanıtla
sametMobil-ANDROID:

Turkiye ye mal olmuş biri iyi mal satiyordu mal gibi yakalandi cezasini çeksin

5
1
yanıtYanıtla
arsız bela Mobil-ANDROID:

ya bırakın sürekli manşette deniz seki bu kadar önemli bir olay mı yani

5
0
yanıtYanıtla
emre:

ciddyim serbest bırakın yoksa sısızın adeletı nemal onduğun anlatırım

3
2
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

ben suçsuzum diyen bi insan öyle aylardır kaçmaz bikere. bu durumda suçlu çeksin cezasini!!! bide böyle ceza evinden çıkıpta tekrar girecekse MÜEBBET yesin daha iyi örnek olur!!!!

0
1
yanıtYanıtla
CevdetmobilWeb@haberler.com:

Hem oyusturucu satacaksiniz gençleri zehirliyeceksiniz karsinizda.Medyayi gördüyünde agliyarak suçsuzum diyeceksin.hak etiyin cezayada razi olacaksin.hiç kimsede acimasin.zehir tacirlere

1
0
yanıtYanıtla
DENİZ:

''Yerleri Vileda’lıyorum'' diyor, ''Bak, eskiden parmaklarımda mikrofon nasırı olurdu, şimdi Vileda nasırı var. Ama yanlış anlama, beni kimse zorlamıyor, yerleri paspaslamak beni oyalıyor. İşte o zamanlar mırıldanıyorum. Çamaşırlarımı da kendim yıkıyorum. Leğende, ayaklarımla. Sonra kafamı kaldırıyorum, bir bakıyorum televizyonda Deniz Seki’nin klibi dönüyor, vay be diyorum, nereden nereye. . . ''

0
0
yanıtYanıtla
murat yilmazMobil-ANDROID:

su testisi su yolunda kirilir eger bir suc isliyorsan sucunun cezasini cekeceksin illaki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title