Haberler

    Demet Özdemir.... BİR CESUR SAHNE DAHA!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz ağustos ayında müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Demet Özdemir, dijital bir platformda yayınlanan dizisindeki cesur sahneleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Buğra Gülsoy'la olan sahneleriyle dikkat çeken Özdemir, dizinin son bölümüyle yine adından söz ettirdi. Sosyal medya yorumlarında Özdemir'e destek olan da var, "Oğuzhan'ın suçu ne?" diyen de...

    Geçtiğimiz Ağustos ayında müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile dünya evine giren oyuncu Demet Özdemir, dijital bir platformda yayınlanan dizisindeki cesur sahneleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

    Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı 'Dünyayla Benim Aramda' dizisinde geçtiğimiz haftalarda Buğra Gülsoy ile yatak sahneleri ile adından söz ettiren Özdemir, bu kez Metin Akdülger'in canlandırdığı karakterle yakınlaştı.

    Demet Özdemir'in dizide sık sık sevişme sahneleri ile gündem olması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Bir kesim Özdemir'in mesleğini icra ettiğini savunurken, bir kesim de "Oğuzhan'ın suçu ne?" şeklinde yorumlar yaparak Oğuzhan Koç'a göndermede bulundu.

    Seren Serengil Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Demet Özdemir'in cesur sahneleri için "Oğuzhan'ın suçu ne? Oğuzhan'ın annesi izliyor mu acaba? Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu kadar mı rol olamaz. Böyle bir şey olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

    İşte Demet Özdemir'in son sahnesinden kareler;

    Demet Özdemir bu kez başka isimle yatağa girdi! Herkes aynı soruyu soruyor: Oğuzhan'ın suçu ne?

    Demet Özdemir bu kez başka isimle yatağa girdi! Herkes aynı soruyu soruyor: Oğuzhan'ın suçu ne?

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    Dünyayla Benim Aramda Demet Özdemir Buğra Gülsoy Oğuzhan Koç Sadece Sondakika Magazin Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title