Haberler

Demet Akalın, Okan Kurt'un Botoks Yaptırdığını Ağzından Kaçırdı

Güncelleme:

Demet Akalın, katıldığı yarışma programında eski eşi ve yeni sevgilisi Okan Kurt'un botoks yaptırdığını ağzından kaçırdı.

Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın üstlendiği Fox TV'deki Yaparsın Aşkım'ın yılbaşı bölümünde ünlü çiftlerin yarışacağı özel bölümğyle izleyiciyle buluşacak.

OKAN KURT'UN BOTOKS YAPTIRDIĞINI AĞZINDAN KAÇIRDI

Yaparsın Aşkım'ın sürpriz konuklarından biri de Demet Akalın ve Okan Kurt du. Programda İlker Ayrık'la konuşan Demet Akalın'ın, Okan Kurt'un botoks yaptırdığını ağzından kaçırdı.

Demet Akalın, Okan Kurt'un Botoks Yaptırdığını Ağzından Kaçırdı

İTİRAZ ETTİ

Demet Akalın- Okan Kurt, Berkay- Özlem Odaşahin, Suat Sungur-Ahu Sungur çiftlerinin yarıştığı Yaparsın Aşkım yılbaşı akşamınıza büyük renk katacak. İlker Ayrık ile sohbet ederken Okan Kurt'un alnına yeni botoks yaptırdığını ağzından kaçıran Demet Akalın'ın bu itirafı çok konuşulacak. Eşinin açıklamasına yalan haber diye itiraz eden Okan Kurt, başının ağrısı için iğne yaptırdığını iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın İlker Ayrık Okan Kurt Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

D.a:

kadın itici adam itici. . . Tencere kapak

34
2
yanıtYanıtla
SAHTEKARLAR:

formalite boşanma yapıp devleti ve milleti çarpıyorlar. bizim paramızla yaşayıp, bize hava atıyorlar

20
0
yanıtYanıtla
Tatlı Çocuk:

Kalitesiz tipler

20
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bunlar içimizdeki yabancılardır.

15
2
yanıtYanıtla
Önemli mi ?:

Ayyy iyi yaaaa, az kalsın 2019 yılına bu haberi almadan girecektik. Nasıl mutlu oldum bu haberi okuduğuma, ohhhhhh rahatladım

14
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA.C:

ESKİ EŞİ YENİ SEVGİLİSİ NEDİR YA

16
0
yanıtYanıtla
...:

BİDE COCUĞUNUN BABASI . BUNU UNUTMUŞLAR. . . . ALLAH, IM NASIL BİR ZAMAN DENK GELDİK DEDİĞİM ZAMANLARDAN BİRİNİ YAŞIYORUM YİNEEEE. .

yanıt0
yanıt0
Ekolojix:

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer Bu Çirkeflerin özel yaşantısını manşetlerde görmek istemiyoruzyok sedaymış, kerimcanmış, gülbenmiş demetmiş , dedikoducu bir halk oluşturmak amaç

15
0
yanıtYanıtla
cadilak:

kardeşim bunları izleyenler , çekirdek çitleyip, evde iş yapmayan , tuvalete bile gitmeye üşenen sidikli kadınlar , kültürlü insanlar , bunların kurgu oldugunu biliyor ve izlemiyor kadınların agzı üleş gibi kokuyor açlıktan bunları savunup avunuyor mallar

yanıt3
yanıt0
AD:

Ha ağzına layık bir iki şey daha yazmayı unutmuşsun okumayıp evde kalmış kızlar, çalışmayı sevmeyip devleti sahte çürük raporu alıp erken emekli olup yangelip yatan miskin adamlar. Böyle programları seyrederler

yanıt1
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title