Haberler

Demet Akalın, İsveç'te cami önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına ateş püskürdü

Güncelleme:

İsveç'in başkenti Stockholm'de dün bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim yakıldı. Saldırgan hakkında "nefret söylemi" soruşturması açılırken Demet Akalın, "Bizde hiçbir gerizekalı sizin İncil'inizi ellemiyor. Çünkü işimiz yok sizinle çünkü biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız" diyerek teki gösterdi.

Irak kökenli bir kişi, dün İsveç'in başkenti Stockholm'de cami önünde Kur'an-ı Kerim yaktı. Saldırgan hakkında "nefret söylemi" soruşturması açılırken Müslümanlar ayaklandı. Şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından olaya ateş püskürerek "Biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız" dedi.

KUR'AN-I KERİM YAKILMASINA İZİN VERDİLER

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin asılması ve Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin veren İsveç hükümeti, tepki çeken bir karara daha imza attı. NATO'ya katılmak için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te polisin izniyle bir kişi, jambon koyduğu Kur'an-ı Kerim'i bir caminin önünde yaktı.

DEMET AKALIN: BİZ SİZDEN DAHA MEDENİ VE AHLAKLIYIZ

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına öfke kustu. Twitter hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan şarkıcı, "İşte aramızdaki fark bu! Bizde hiçbir gerizekalı sizin İncil'inizi ellemiyor. Çünkü işimiz yok, sizinle çünkü biz sizden daha medeni daha ahlaklı daha insanız" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın, İsveç'te cami önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın Stockholm İsveç İncil Cami Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title