Haberler

Bülent Ersoy 8 Milyonla 'Çukur'a Girdi!

Güncelleme:

Bülent Ersoy'un sahnesi, Çukur'un ilk bölümüne damgasını vururken, Ersoy'un fondip yaparak rakı içtiği sahnedeki kadehi mozaiklenmeden yayınlandı!


Uzun süredir merak edilen Çukur dizisi Show TV'de yayınlandı. Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı Çukur dizisi, Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girerek Trend Topic oldu.

Sosyal medyada Aras Bulut İynemli için "Çocuk içerden çıktı diye sevindik, şimdi de çukura düşmüş" gibi esprili yorumlar yapıldı.

BÜLENT ERSOY DAMGA VURDU!

Dizinin ilk bölümünde Bülent Ersoy ise konuk oyuncu olarak kendisini canlandırdı ve İdris Koçovalı'yı kırmayarak ona meyhanede özel şarkı söyledi. Ayrıca , Show TV'deki 'Çukur' adlı dizisine jamera karşısına mücevher takımıyla geçen Bülent Ersoy'saç bandına taktığı 2 broşu, 1 çift küpesi, sağ elindeki 26 karatlık Elmas seti ve 16 karatlık tektaşının toplam değeri 8 milyon TL.

Ersoy, Çukur için taktığı 8 trilyonluk broş, küpe ve yüzükten oluşan elmas takımıyla da göz kamaştırdı.



Kaynak: Bültenler / Magazin

Aras Bulut İynemli Mustafa Üstündağ Perihan Savaş Bülent Ersoy Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title