Haberler

Çocuklarının Mirasını Reddettiği Levent Kırca'nın Borcu Dudak Uçuklattı

Güncelleme:

Çocuklarının reddi miras davası açtıkları ünlü oyuncu Levent Kırca'nın çevresine ve bankalara borcunun 350-400 bin lirayı bulduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı. Kardeşlerin talebini kabul eden mahkeme, "Umut ve Ayşe Kırca'nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi" dedi.

350-400 BİN LİRA BORCU VAR

Magazin gündemine bomba gibi düşen konunun detayları da netleşmeye başladı. Levent Kırca'ya yakın çevrelerden edinilen bilgiye; ünlü oyuncunun yüklü miktarda borcu oldu ve bu borcun rakamsal değerinin de 350-400 bin lira arasında değiştiği belirtildi. Konuyla ilgili araştırma yapan Kırca'nın çocuklarının işin içinden çıkamayınca reddi miras davası açtıkları öğrenildi.

"EKONOMİK SIKINTILARIM VAR" DEMİŞTİ

Vefatından bir ay önce Ayşe Arman'a röportaj veren Levent Kırca, ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.

NE BORCU NE ALACAĞI

Levent Kırca'nın eski avukatları da, "Bir kişi vefat ettikten sonra hem borç hem alacak mirasçılara kalır. Mirasçılar eğer kayıtsız şartsız mirasın reddini istiyorlarsa bu vefat edenin ne borcunu ne de alacağını istemiyoruz demektir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Oya Başar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

Devrimci:

Adam yedi içti gitti.Borçlarını devlet, yani sen ve ben ödeyeceğiz. Zikkim olsun diyorum.

102
43
yanıtYanıtla
Mert:

Baştakiler türküyeyi yedi ona ne diyeceksin milliyetciysen kim olursa olsun torpil yapmayacaksın

yanıt17
yanıt18
ARSLAN:

Dirisinin hayrı yoktu ki ölüsünden hayır gelsin

69
41
yanıtYanıtla
Hulusi:

Ugur dundarla mujdat gezen odesin tv de atip tutmayi biliyolar

54
8
yanıtYanıtla
Turk:

İSLAM AHLAK ÜZERİNE YETİŞMİŞ OLSA İDİ BABASİNJN BORCUNU BORÇLU GÖNDERMEK ADINA SON KURULUNA KADAR ÖDERLERİ VAVQ İNANÇ SİZ ÇOCUK IBANCSİZ HAKAN HUKUKTAN ANLAR Mİ BUNLAR BUNLAR SADECE KOPARBİLDİGİNE SOGUSLEDİGİNE HAK DERLER

44
11
yanıtYanıtla
Baş tornistan uzmanı:

Bana İslam Ahlakıyla yetişmiş 5 tane düzgün adam say desem sayamazsın.Yok ki...

yanıt1
yanıt0
NormalMobil-ANDROID:

Capulcu Sarapcidan ne beklersin

25
28
yanıtYanıtla
Şopar:

En azından ailesine hırsızlık mirası bırakmamış..

yanıt1
yanıt4
TOKMAK:

Şarap içtiyse cebinden içti sana mı düştü tasası?Sanki kendiniz çok düzgünsünüz...

yanıt0
yanıt4
KocAli 41:

Ölenlerin arkaların dan dahi siyaset yapan halk,ölüler yanlız Allah a hesap verir.Sanki sizlerin hiç günah ı yok.Anlayış göstermeyene hayat anlayış la yaklasmayaçaktır.

40
9
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title