Haberler

Oyuncu Cemal Hünal, sağlık sorunları nedeni ile Survivor 2021'e veda etti

Güncelleme:

Survivor 2021'de Ünlüler takımında yarışan oyuncu Cemal Hünal'ın genel sağlık durumu ile ilgili yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle adaya veda etti. Diskalifiye kararı sonrası Hünal, gözyaşlarına boğuldu.

Acun Ilıcalı, Survivor 2021'de Ünlüler takımında yarışan Cemal Hünal'ın yarışmaya devam edemeyeceğini söyledi.

Ilıcalı yaptığı açıklamada "Ben hayatta risk alan biriyim. Ama risk almadığım nadir konulardan biri yarışmacılarımızın sağlığı" dedi.

SURVİVOR'IN DOKTORUNDA AÇIKLAMA GELDİ

Survivor doktoru Metin Kuş'un değerlendirmesine göre Cemal Hünal, Survivor'a devam edemeyecek. Yarışmaya devam etme şansı bulunmuyor.

Survivor severler ise Cemal Hünal'ın ayrılışına oldukça üzüldü.

Cemal Hünal, sağlık sorunları nedeni ile Survivor 2021'e veda etti

UZUN BİR ARADAN SONRA OĞLUYLA KONUŞABİLMİŞTİ

Cemal Hünal, uzun bir aradan sonra 6 yaşındaki oğlu Doğan Atilla ile telefonla konuşmuş, "Dodom çok özledim, aslan oğlum benim" diye seslenmişti. Hünal oğlu aracılığıyla eşi Lale Hünal'a mesaj da göndermiş, "Annene söyle, çok seviyorum onu. Burada dünyanın en güzel gökyüzü var ama onsuz hiçbir şeye benzemiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Cemal Hünal Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

PESPAYELİK DİZBOYU:

EEEEEE???HASTALIĞI NE?ACUN''UN TÜRK FİLMLERİNİ ARATMAYAN AJİTASYON NUMARALARI, SANKİ KENDİ AİLESİNDEN BİRİSİ ÖLMÜŞ GİBİ TRİP ATAN AĞLAK YARIŞMACILAR. . . YERYÜZÜNDE BU KADAR ''RİYAKAR YETİŞTİRİLMİŞ BAŞKA BİR TOPLUM''VAR MI CİDDEN MERAK EDİYORUM?

38
6
yanıtYanıtla
Katılıyorumlardan:

Tam içimdeki duyguları yazdın, kesinlikle katılıyorum

yanıt5
yanıt0
hayat:

hayat akıp giderken izlenmeye değmez bir program. tırt.

27
1
yanıtYanıtla
Ne gerek var isme:

Valla kardeş çözüm çok basit sen de izleme o zaman belki izlemiyorsun ama yorum yapmaktan da vazgeçmiyorsun.

yanıt4
yanıt4
Maho:

Bu kararı verebilmen için izlemen gerekir demek ki izlemişsin milleti kabadayılığa mafyacılığa özendiren , genç kızları yoldan çıkaran pembe dizilerle kıyaslarsan hepsinden iyidir yinede

yanıt1
yanıt0
nuri:

geçmiş olsun ama acun aynı numaraları her sene çekiyorsun.

24
0
yanıtYanıtla
nsrn:

sözleşme süresi dolduğu için ayrıldı. Acunun açıklama şekli beni benden aldı nerdeyse adama FATİHA okuyacaktık

13
0
yanıtYanıtla
one:

halbuki ilk katilanlardan olmustu

8
0
yanıtYanıtla
Termitör:

Yav anlamıyom ben bu işi hem sağlık sorunun var hem aileden ayrı kalamıyorsun .madem niye gidiyorsun ben yapamam desene başdan .bu nasıl iş .sağlık sorunun var madem ayrı kalamıyon ailenden gitmiyecen arkadaş .

7
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Cok önemli bir haber icin tesekkürler.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title