Haberler

Cemal Can, şampiyonluğunu Danla Bilic'le kutladı! Danla'nın paylaşımı Instagram'ı salladı

Güncelleme:

Cemal Can Canseven, Survivor 2020 şampiyonluğunu yakın arkadaşı Danla Bilic ile kutladı. Ödül töreninin ardından kuliste bir araya gelen ikili hasret giderdi ve galibiyet pozu verdi. Danla, bu pozları "Kazanamayacağımız savaş yok" notu ile paylaştı.

Survivor 2020'nin İstanbul Galataport'taki finalini izleyenler arasında, Cemal Can Canseven'in yakın dostu olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic de vardı. Danla Bilic finalde şampiyonun açıklanacağı anlarda büyük heyecan yaşadı. Survivor şampiyonu olan Cemal Can'ı sahnede kutlayan Danla Bilic, finalin ardından ise Instagram hesabından paylaşım yaptı. Cemal Can ile şampiyonluk kupasıyla çekilen fotoğrafları paylaşan Danla Bilic, "Kazanamayacağımız savaş yok" notunu yazdı.

Survivor 2020 14 Temmuz Salı akşamı İstanbul'daki büyük finalle ekrana geldi. Survivor finalinde yarışan Cemal Can Canseven ile Barış Murat Yağcı sms oylamasına çıktı. Acun Ilıcalı'nın sms sonuçlarını açıklayacağı anlarda ise seyirciler arasında bulunan YouTuber Danla Bilic büyük heyecan yaşadı.

Cemal Can, şampiyonluğunu Danla Bilic'le kutladı! Danla'nın paylaşımı Instagram'ı salladı

Danla Bilic, yakın dostu olan Cemal Can'ın şampiyonluğunun açıklanmasıyla ise soluğu sahnede aldı. Danla Bilic ve Cemal Can şampiyonluk sevincini uzun süre birbirlerine sarılarak yaşadı.

CEMAL CAN İLE ŞAMPİYONLUK PAYLAŞIMI

Danla Bilic, Survivor finali sonrasında ise Cemal Can ile kuliste buluştu. Bilic, Cemal Can ve Survivor şampiyonluk kupasıyla çekilen fotoğraflarını ise Instagram'dan paylaştı. Ünlü fenomen paylaşımına "Kazanamayacağımız savaş yok Cemal Can Canseven. Bugün, geçen sene ilk videomuzu yayınladığımız gündü. Bu sene tarih yazdık diyebilir miyiz hep birlikte" yazdı.

Danla Bilic'in Cemal Can paylaşımı çok kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Can Canseven Danla Bilic Haberler

500

Yorumlar (40)

Sümbüllü:

Al sana Danla.. ne demekse Danla.. bunlar laik kafaların ürettiği toplumun safraları. Islam gerçekten yaşandığında bu canconlar kaçacak yer arayacak yumuşakçalarlar

25
24
yanıtYanıtla
Kekdlfl:

Zoruna mı gitti

yanıt12
yanıt7
Filozof:

Sümbüllü sen oğluna Abu Sahhaf al Arabi koy. Her şeyin sınırı var ancak yobazlığın sınırı yok!

yanıt14
yanıt16
semih:

Sakin ol şampiyon. Asıl adı Neslihan Damla imiş.

yanıt1
yanıt1
yaman:

filozof zorunamı gitti

yanıt3
yanıt1
ENİS:

Allah destek veren herkese ''ciciş'' Cemal Can gibi erkek evlat(!) versin.

26
20
yanıtYanıtla
Mert:

kötüsün, kötü kalplisin

yanıt3
yanıt2
Şampiyon Barış:

Barış olmalıydı şampiyon!!!

15
27
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Neden? Barış SMS Birincisi olmaktan başka ne yaptı ki?

yanıt17
yanıt4
cfgfgh:

acun un ve survivor un bittiği andır. bakarmısını kimler finale kaldı ne günlere kaldık. tv 8 atrık nakavt olmuştur

29
10
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title