Haberler

Can Yaman, İtalya'da servet değerinde dizi anlaşması yaptı! Bölüm başına 925 bin TL alacak

Güncelleme:

Star'da yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle ünlenen oyuncu Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı. Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret ise 925 bin TL olarak açıklandı.

Geçtiğimiz yıl Roma ve Yunanistan'a giden Yaman'ı havalimanında yüzlerce hayranı karşılamış, polis, izdihama karşı oyuncunun etrafında güvenlik koridoru oluşturmuştu.

'SANDOKAN' ADLI DİZİDE ROL ALACAK

Posta'dan Bekir Saçar'ın haberine göre; Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya'nın önde gelen yapım şirketlerinden biriyle anlaşan Yaman, 'Sandokan' adlı dizide rol alacak.

BÖLÜM BAŞINA 925 BİN LİRA KAZANACAK

Can Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrol oyuncusu olarak sözleşme imzaladı. 31 yaşındaki oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro (yaklaşık 925 bin TL) alacak.

ÇEKİMLER 2021 EKİMİNDE BAŞLAYACAK

Sandokan dizisinin çekimleri 2021 yılının ekim ayında başlayacak. Öncesinde ünlü oyuncu, sıkı bir hazırlık kampına girecek. İtalyan halkının bir döneme damga vuran Sandokan karakteri böylece Can Yaman'la yeniden hayat bulacak.

Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı; bölüm başına 925 bin TL alacak

Can Yaman, İtalya'da dizi anlaşması yaptı; bölüm başına 925 bin TL alacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yunanistan Can Yaman İtalya Haberler

500

Yorumlar (29)

boş cast:

bu adam cast ürünü bir proje, üzerindeki yatırım maliyetini kurtartıkları zaman çöpe atılacak. . .

23
6
yanıtYanıtla
yatırım:

ahahha adam bu sattten sonra bıraksa nolur. işlem tamam parayı kazandım.

yanıt5
yanıt5
Kasımpaşa:

24 bölüm oynasa 22. 200. 000, 00 TL yapar. Orada çöpe atılsa Türkiye ye gelir yine ekmek yer. Bu süreçte aldığı paraları yatırım yaparsa sırtı yere gelmez. Ekmek kapısı bulamaz acun medyadan yürür.

yanıt1
yanıt1
tip:

yani bu gibi adamlar varken piyasada gel evladına ilim irfan öğret, eğit. nasıl motive edeceksin çocuğu ya. paraya gel. zor zamanlar valla.

20
4
yanıtYanıtla
Professor:

İlim irfan para için öğrenilmez. Çocuğunu para için okumaya yönlendirirsen en nihayetinde okumuş, diplomalı eşek olur.

yanıt7
yanıt3
Bırt:

Tip ve Professor ikiniz de haklısınız :)

yanıt4
yanıt0
AYŞE:

VALLA BU ADAM AVUKAT OLMUŞ BÜROSUNU AÇMIŞ ÇALIŞIYOR AVUKATLIK BÜROSU İYİ DERECEDE İTALYANCA KONUŞUYOR İNGİLİZCESİ DE BÜYÜK İHTİMAL VARDIR. . SONRADA SEVDİĞİ MESLEĞİ YAPIYOR. İYİDİR KÖTÜDÜR BİZE DÜŞMEZ OYUNCU DEDİKLERİMİZİN ÇOĞU ÜNİVERSİTE MEZUNU 1-2 DİL BİLİYORLAR. SONRA AYRICA BAĞZILARININ ELİNDE 2. BİR MESLEĞİE VAR . İYİ AİLE ÇOCUĞU DİYE TANIMLADIKLARIMIZ DAHA HİTAB ŞEKLİNİ BİLMİYOR TÜRKÇE BİLE KONUŞAMIYOR.

yanıt4
yanıt1
aydemir akbaş:

Pandemi sürecinde İtalya bu parayı veriyorsa bunlara acımamak lazım, derim ben.

20
3
yanıtYanıtla
Murat ç:

Hiçbir marifeti olmayan şahıs

17
5
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

ADAM SAYESİNDE TURİST SAYIMIZ ARTTI :D

yanıt4
yanıt6
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title