Haberler

Birçok dizide oynayan Ercan Yalçıntaş sahte içkiden hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da 38 yaşındaki dizi ve tiyatro oyuncusu olan Ercan Yalçıntaş hayatını kaybetti. Yalçıntaş'ın ölüm nedeninin ise sahte içkiden olduğu belirtildi. Arka Sokaklar, Payitaht, Eve Dönüş, Vatanım Sensin ve Türkan gibi dizilerde boy gösteren Yalçıntaş'ın cansız bedenini, eve giden annesinin bulduğu aktarıldı.

Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nde alkol tedavisi gördüğü öğrenilen Yalçıntaş, en son dün öğle saatlerinde alt katında oturan amcası tarafından görüldü.

Bursa'da 38 yaşındaki dizi oyuncusu Ercan Yalçıntaş sahte içkiden hayatını kaybetti

SAHTE İÇKİDEN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Ailesinin haber alamadığı Yalçıntaş için annesi eve geldi. İçeri giren anne burada oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Ekiplere haber verilmesi üzerine doktorların yaptığı inceleme sonucu Yalçıntaş'ın sahte içkiden öldüğü tespit edildi.

Bursa'da 38 yaşındaki dizi oyuncusu Ercan Yalçıntaş sahte içkiden hayatını kaybetti

BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olduğu öğrenilen Yalçıntaş, "Arka sokaklar, payitaht, eve dönüş, vatanım sensin, Türkan" gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca birçok tiyatro oyununda da sahne alan Yalçıntaş'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osmangazi Bursa Haberler

500

Yorumlar (84)

Gerçek:

Nasıl yaşarsanız o şekilde ölürsünüz çok yazık boşa harcanan ömür işte asıl iflas Eden budur

185
40
yanıtYanıtla
Sen Kendini:

Kendini Allah yerine koyup insanları mı yargılıyorsun ? Kimin hayatını boşa harcandığını Allah bilir. Belki o cennete gider sen cehenneme Allah bilir Allah. Ölmüş birinin arkasından konuşmak ancak senin kendine has dinine mahsus anlaşılan.

yanıt24
yanıt29
patoz:

Hüküm vermek bizim işimiz değil, Allah''ın dediği olur. Hâkim olan odur.

yanıt3
yanıt1
Kes:

Sen Kendini : kes sesini ya bilgiç bilgiç konuşma. sürekli aynı terane. belli sende alkoliksin dokunmuş bu laflar. dikkat et içtiklerin sahte olmasın. İbreti alem olsun diye bu insanların hayatını gözler önüne sereceksin , sereceksin ki gençleri kurtaralım.

yanıt3
yanıt4
Haci Dayi:

Kanitin mi var oyle olduguna ? tum hayallerini yikmak istemezdim ama dostun gercekten bos hayaller pesindesin. Bu dunya herseydir otesi sadece hayal dir hayal satanlar seni fena aldatmis

yanıt1
yanıt6
UFUT:

Alkol öldürür diye boşuna dememiş atalar ben alkol içmediğim için sahte alkolden ölme ihtimalim yok

98
56
yanıtYanıtla
Haci Dayi:

Senide cehalet oldurecek hic endiselenme

yanıt6
yanıt4
HUNİLİ ADAM:

ÖLÜMÜNÜN NASIL OLACAĞINI BİLEMEZSİN BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREK

yanıt7
yanıt0
Mehmet:

Korkma yakinda acliktan ölürsün

yanıt5
yanıt2
ayık:

bize neeeeee.

59
41
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title