Haberler

Bülent Ersoy Davalık Olduğu Lerzan Mutlu'nun Vekalet Ücretini Ödemeyince İcralık Oldu

Güncelleme:

Lerzan Mutlu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemelik olan ve 900 lira para cezasına çarptırılan Bülent Ersoy icralık oldu. Lerzan Mutlu, para cezasını ödemeyen Bülent Ersoy hakkında icra takibi başlattı.

Lerzan Mutlu, avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu'nun 2 bin 180 liralık vekalet ücretini ödemediği gerekçesiyle Bülent Ersoy hakkında icra takibi başlattı.

HAKARET ETTİĞİ GEREKÇESİYLE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

2016'da hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ı hastanede tedavi görürken ziyaret eden Bülent Ersoy, çıkışta yaptığı basın açıklamasında Lerzan Mutlu için, "Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım" demişti. Bu açıklamanın ardından Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bülent Ersoy Davalık Olduğu Lerzan Mutlu'nun Vekalet Ücretini Ödemeyince İcralık Oldu

TEHDİT SUÇUNDAN ADLİ PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Bülent Ersoy hakkında "tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Bülent Ersoy'un daha sonra başka bir röportajında Lerzan Mutu'ya "Ben sesimle döverim, bilgimle gömerim" diyerek yine tehdit ettiği iddia edilmişti. İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi, 5 ay önce "tehdit" suçundan Bülent Ersoy'u 30 gün adli para cezasına çarptırmıştı. Cezasında indirime giren mahkeme, Bülent Ersoy'un günlüğü 50 liradan 18 gün karşılığı 900 lira para cezasına çarptırılmasına karar vermişti. Ayrıca Lerzan Mutlu'nun avukatı Hızır Barbaros Bursalığolu'nun 2 bin 180 liralık vekâlet ücretini de Ersoy'un ödemesine karar verdi.

Bülent Ersoy Davalık Olduğu Lerzan Mutlu'nun Vekalet Ücretini Ödemeyince İcralık Oldu

VEKALET ÜCRETİNİ ÖDEMEYİNCE İCRA TAKİBİ BAŞLATILDI

Bülent Ersoy'un, Avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu'nun 2 bin 180 liralık vekalet ücretini ödemediği gerekçesiyle İstanbul Anadolu 9. İcra Müdürlüğü'ne "alacaklı" olarak başvuruda bulunan Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy hakkında icra takibi başlattı. Avukat Hızır Barbaros Bursalıoğlu, "İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi 3 Nisan 2018 tarihli kararında Lerzan Mutlu'nun avukatlık asgari ücret tarifesi gereğince kabul ve takdir edilen 2 bin 180 liralık vekalet ücretinin sanıktan alınarak katılana verilmesine hükmetmiştir. Karar kesinleşmesine rağmen bugüne kadar hükmedilen ücret ödenmediğinden Bülent Ersoy aleyhine yasal takip başlatılmıştır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lerzan Mutlu Bülent Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (19)

Büşra:

ölsede hevla yesek.

6
6
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Büşra seni Rizespor’a kaleci yapalım:))

yanıt6
yanıt3
CÖMERTLÎK:

Büşra bülenti ve lerzanı bende sevlem, Ama başkaları için ölme dileği yapmakta iyi degildir. Hem helva sağlık için ici değildir. Kilo aldırır. Doğal şeker kamışı var ben BEDAVA ikram ederdim sana, Kimseye kötü söz söyleme.

yanıt2
yanıt2
DOKTOR ADAYI:

Al birini vur ötekine ikiside bencil ve halktan uzak insanlar. Ne haltları varsa görsünler. Bize ne anlamsız çirkin kavgalarından. Şu kadar mal varlığım, şu fiyatta pırlanta yüzüklerim var derler. Bu ülkenin yoksul insanlarına, tedavi parası olmayan hasta çocuklarına ne yardımı yapmışlarki.

9
1
yanıtYanıtla
güne suudilere söverek devam ediyorum:

lütfen basliktaki resimi ivedilikle kaldirin , cocuklar (3- 7 yasinda ) cok korktu hortlak var internette diye. .

7
2
yanıtYanıtla
leeloo:

bilerek ödememeiştir yoksa varya işsterse onu satın alır boynundaki altınalr yeter :D

4
4
yanıtYanıtla
napiyorsunuz bülent hanım:

haberin kapak fotoğrafında siyah şapkalı, kıyafetli bülent ersoyu; harry potterin yeni filmine transfer olmuş yeni oyuncu büyücü sandım yeminlen

7
0
yanıtYanıtla
İmdat:

ııııııyyyyy bu neidiği belirsizleri haber diye koymayın şuralara. Sonra kendilerini önemli sanıyorlar.

6
1
yanıtYanıtla
Bir problem var:

Gereksiz.... izlemiyorum dinlemiyorum izlemeyin dinlemeyin

5
1
yanıtYanıtla
33 MERSİN:

Bülent''cim , cadı kostümü giymişsin , birde makyaj yapmışsın . . . . . . . . . . . . . Makyaja gerek yoktu diyecektim . Yapmasan''da kostüme uyum sağlardın yaaaaani !

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title