Haberler

Lerzan Mutlu'ya "Canlı Yayınını Basarım" Diyen Bülent Ersoy 900 TL Para Cezası

Güncelleme:

Lerzan Mutlu'ya yönelik "Ben adamın canlı yayınını basarım" sözü nedeniyle "Tehdit" suçundan yargılanan Bülent Ersoy, 900 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sunucu Lerzan Mutlu'yu "tehdit" ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 900 lira para cezasına çarptırıldı.

TEHDİT DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Diva lakaplı Bülent Ersoy'un, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı Oya Aydoğan'ı kaldırıldığı hastanede ziyaret ettikten sonra verdiği röportajda Lerzan Mutlu'yu tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı.

LERZAN MUTLU DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Bülent Ersoy ve şikayetçi Lerzan Mutlu katılmazken tarafları avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan Lerzan Mutlu'nun avukatı Hızır Barbaros Bursalıoğlu, "Bülent Ersoy'un cezalandırılmasını talep ediyorum. Dava açıldığı zaman Bülent Ersoy 'ben böyle bir şey demek istememiştim' demişti. Duruşmaya kadar hiçbir şey yapmamıştır. Dava dosyası uzlaşmaya gittiğinde ise uzlaşmak istemediğini belirtmiştir. Sanığın caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istiyoruz. Zira yargılama aşamasında da pişmanlık sergilememiştir" dedi.

ERSOY'UN AVUKATI BERAATİNİ İSTEDİ

Tehdit suçunun unsurlarının oluşmadığını kaydeden Ersoy'un avukatı Aydın Kuban ise "Müşteki vekili müvekkilimizin caydırıcı bir cezayla cezalandırılmasını istemektedir. Ancak müvekkilimin ünlü bir sanatçı olması aleyhine bir değerlendirme nedeni olamaz. 'Tehdit' suçunun yasal unsurları oluşmadığından beraatine karar verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

30 GÜN ADLİ PARA CEZASI, 18 GÜNE İNDİRİLDİ

Kararını açıklayan mahkeme, sanık Bülent Ersoy'u tehdit suçundan 30 gün adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme daha sonra Bülent Ersoy'un duruşmadaki iyi halini göz önüne alarak cezayı 18 gün adli para cezasına indirdi.

Günlüğü 50 liradan hesaplanmasına karar veren mahkeme Ersoy'u tahdit suçundan 900 lira para cezasına çarptırdı.

"BEN ADAMIN CANLI YAYININI BASARIM" DEMİŞTİ

Bülent Ersoy, "Hastanede Lerzan Mutlu'ya kızmışsınız doğru mu?" sorusuna "Evet Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yönden laf çarpmalar hiç güzel değil. Hiç yakıştıramadım. Oya içine atan bir kızdır. Ona cevap verebilirdi ama vermemiş. Çok terbiyelidir. Çok kızgın ve sinirliyim. O haddini çok aşıyor. O çocuk adına çok sinirliyim. Sen kime sesini yükseltiyorsun be. Oya o kadar çok içine atan bir kız ki sana cevap bile veremez. Ben adamın canlı yayını basarım" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Lerzan Mutlu Bülent Ersoy Oya Aydoğan İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (11)

KAMYONCU:

Şimdi ölünce imam cenaze namazını nasıl kıldıracak kine? Ne diyecek er kişi mi ? Cinsi söylemeden namaz olur mu? Şu mevtanın namazına diyerekten bilen var mı?

2
1
yanıtYanıtla
hoja:

fazlalık alındıysa, hatun kişi denebilir. . . bakmak lazım. .

yanıt0
yanıt0
Enteresan İnsan:

Zengin olursam herkese dava açacağım. İyi para var bu işte. C. Başkanı da geçenlerde 250 bin lik dava açmış. Dehşet paralar dönüyor. Ne uğraşcam

0
1
yanıtYanıtla
gonca:

hakikaten cok merak ediyorum ameliyattan sonra neye benziyor

0
1
yanıtYanıtla
YELİZ:

OYA İP ATLA

1
0
yanıtYanıtla
CETO:

ADANA BASKETN OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Hulya:

900 tl bir aksamlik gittigi restaurantta bir yedigi et parasi bile degil.Cerez parasi bile degil .Istedigini istedigine derler calisanini gonderir cezasini odettirir.Olan fakire olur. Bunlar bu dunyayi yasayan insanlar biz sadece nefes aliyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
hayat y:

Kepazelik baska bir kelime bulamadim

0
0
yanıtYanıtla
keko:

bu yollar sana helal bulent abi eski kulagi kesiklerdensin

0
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaa:

bu nasıl sistem ya. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title