Haberler

Kifidis'te Kıyafetler Çok Şık ve Sağlıklı

Güncelleme:

Kifidis okul ayakkabıları; çocukların ayaklarının hava almasını sağlayarak kötü koku ve bakteri oluşumunu en aza indirgiyor.

AYAKLARI RAHAT ETSİN

Dünyaca ünlü ayakkabı markalarının Türkiye'deki satış noktası Kifidis, çocukların okul zamanlarını unutmadı. Kifidis okul ayakkabıları; çocukların ayaklarının hava almasını sağlayarak kötü koku ve bakteri oluşumunu en aza indirgiyor. Marka, ortopedik ayakkabılarıyla ebeveynlerin içini rahatlatıyor.

ZARARLI MADDELER İÇERMİYOR!

Ünlü giyim markası B & G Store; üretiminde zararlı kimyasalların kullanılmadığı ürünleriyle, çocuk sağlığının önemine dikkat çekiyor. Zararlı maddeler astım, alerji, kanser gibi sorunları tetikleyebiliyor. Marka ürünlerini kanserojen boyalar, ağır metaller, haşere ilaçları ve alerjik boyalar kullanmadan üretiyor.

HEDİYE KIRTASİYE SETİ

Ayakkabı, çanta ve aksesuvarlarda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan FLO, yeni kampanyasıyla ögrencileri sevindiriyor. Kampanya kapsamında; Reebok marka ürünlerden toplamda 150 lira ve üzerinde okul alışverişi yapanlar, Reebok kırtasiye seti kazanıyor.

OKULDA DA ŞIK OLACAKLAR!

Ayakkabı markası ELLE, dünya modasını yansıtan tasarımlarıyla, tarzından taviz vermek istemeyen gençleri, okul hayatlarında da yalnız bırakmıyor. Oxfordlar, makosenler, babetler, spor ayakkabıları, botlar ve çizmeler; özellikle okulda da şık görünmek isteyenlerin ilgi odağı olacak.

HER ZEVKE GÖRE KABAN VE MONT

1-16 yaş grubuna hitap eden Men Anorak, çocukları için hem farklı, hem de kaliteli mont, kaban ve anorak almak isteyen ebeveynlere, alternatif ürünler sunuyor. Kış aylarının olmazsa olmazı kaban ve montlar; farklı modelleriyle çocukların tarzlarını yansıtmayı da ihmal etmiyor.

ÇANTADAN GÖMLEĞE HER ŞEY VAR

Çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams'da; kalem kutusundan okul çantasına, gömlek ve ceketten çorap ve ayakkabıya kadar çocuğunuzun ihtiyacı olan her şeyi bulabilirsiniz. Aynı yerde satılan ve çocukların zevklerine göre tasarlanmış pantolonlar, etekler, gömlekler ve kravatlar da, sizi mağaza mağaza gezmekten kurtaracak.

RENGARENK MODELER

H & M Kids koleksiyonu; ebeveynlere, çocukları için renkli bir alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Markanın sonbahar-kış sezonu ürünlerinde; özellikle taşlı ve zımbalı süslemeler, renkler ve geniş desenler dikkat çekiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Türkiye Reebok Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title