Haberler

Bomba iddia: Silikonları patlayan Serenay Sarıkaya, gece yarısı hastaneye gitti

Güncelleme:

Genç oyuncu Serenay Sarıkaya'nın dün gece saatlerinde özel bir hastaneye giderek göğüslerine silikon taktırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Canlı yayında konu hakkında konuşan yorumcu İlker Koç, "Serenay'ın eski silikonu patlamıştır" dedi.

Karantina döneminde aldığı kilolarla sıkça adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, bu sefer de estetik haberleriyle gündeme geldi. Uçankuş TV'de yayınlanan Hayatın İçinden programında yer alan iddiaya göre: Sarıkaya, dün gece saatlerinde özel bir hastaneye giderek göğüs estetiği yaptırdı.

SAHTE İSİMLE KAYIT YAPTIRDI

Canlı yayında bu konuyu konuşan sunucu ve yorumcu İlker Koç, Sarıkaya'nın daha önceden de silikon taktırdığını değinerek "Eski silikonları patlamış olabilir" ifadelerini kullandı. Öte yandan programda yer alan bir diğer iddiaya göre; genç oyuncu adının duyulmaması için hastane kayıtlarında ismini "Seray Kaya" olarak yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Karantina Sarıkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (35)

RAMBOVIC:

Buna güzel diyenler acilen tedavi olsun

70
7
yanıtYanıtla
ahahaaa:

o silikonları bana takın bende güzel olurum adnan hoca gösterdi çirkin kadın yoktur az bkım ve estetik vrdır

49
0
yanıtYanıtla
POPTIR CEM:

CEM YILMAZ ISIRMIŞ PATLATMIŞTIR

31
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

SANATI VE SANATÇIYI SON NEFESECE DESTEKLERUN LOO, DOYANACA BAKARUN AĞZUM AÇUK HAAA

yanıt1
yanıt1
kral:

çirkin karı

27
1
yanıtYanıtla
Akrep:

Lüzumsuz biri

26
1
yanıtYanıtla
fazla ellemiş ):

cem fazla zorlamasaydın daha çok lazım olacak sana senden başkasına öyle hor kullanma

24
3
yanıtYanıtla
Cem:

Tamam dikkat ederim bundan sonra

yanıt19
yanıt1
vtnds:

ortalık modifiyeli arac gibi modifiyeli kadın kaynıyor

21
2
yanıtYanıtla
,.-.,:

yalan beyanda bulunmak suc degilmi nye acaba bu kimsenin aklina gelmiyor dersiniz?

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title