Haberler

Bomba iddia: Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor

Güncelleme:

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere'in Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin bir proje için bir araya geldikleri ve yakınlaştığı ileri sürüldü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere hakkında çok konuşulacak bir aşk iddiası ortaya atıldı. İddialara göre dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile aşk yaşamaya başladı.

"İKİ AYDIR AŞK YAŞIYORLAR"

İkilinin aşk yaşadığını ileri süren Sabah'tan Bülent Cankurt, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi: "Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Aşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce 'Ne alaka' demiştim. Meğer, Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul'a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler."

Ünlü skrimci Miles Chamley-Watson bir dönem Rihanna ile aşk yaşamıştı.

Bomba iddia: Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyorMiles Chamley-Watson ve Rihanna

Bomba iddia: Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor

Bomba iddia: Cansu Dere, Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor

Kaynak: Magazin

Sadakatsiz Cansu Dere Rihanna Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (3)

SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

eyşan'lar ölmez ...

22
2
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

böyle yaşarlar sonra yaşlılığında naylon çadırdan toplarlar

17
4
yanıtYanıtla
Hüseyin Ataoğlu:

Dereyi gören Paçayı sıvar...

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title