Haberler

Bodrum için ünlü sanatçılar kolları sıvadı

Güncelleme:

Ünlü sanatçılar Bodrum için kolları sıvadı.

Ünlü sanatçılar Bodrum için kolları sıvadı. Bodrum'u anlatan 6 şarkıdan oluşan bir albüm çıkaracak olan sanatçılar Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile bir araya geldi.

Yıllardır Bodrum'u, Bodrum aşkını ve sevgisini anlatan notaların yeni nesil ile tekrar buluşması için Bodrum şarkıları yeniden düzenleniyor. Müziğin evrensel gücü ile Bodrum bir kez daha sanatın dili ile kendini anlatacak. Ömür Gedik, Metin Özülkü, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı ve Botav Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras ile bir araya gelerek projenin detaylarını konuştu.

Bodrum'da geçen, Bodrum'u anlatan 6 şarkıdan oluşacak dijital albüm Ağustos ayında piyasaya çıkacak. Bodrum Tanıtma Vakfı Projesi olan 'Bodrum Şarkıları' albümü, yıllardır dillerden düşmeyen Bodrum şarkılarının yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşacak. Müzikal alt yapı ve teknik yönetim, duayen müzisyen Metin Özülkü tarafından gerçekleştirilecek. Gazeteci ve müzisyen Ömür Gedik ise hem müzisyen kimliği ile hem de proje yönetiminde lider olarak yer alacak. Albüme ses verecek sanatçılar ise Eda-Metin Özülkü, Seyyal Taner, Ümit Sayın, Mansur Ark ve henüz açıklanmayan sürpriz bir isim olacak. Bodrum şarkılarının yeni jenerasyonlarla buluşmasını da hedefleyen projede yer alacak bir diğer isim ise Deeper. Tüm dijital platformlarda yayınlanacak olan albümün büyük ses getirmesi bekleniyor.

Albüm'ün ilk konseri ise Ağustos ayında Bodrum Tanıtma Vakfının 25. Yılı kutlamalarında gerçekleşecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Metin Özülkü Ahmet Aras Ömür Gedik Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title