Haberler

Birkan Sokullu Hollywood Yolunda İlerliyor

Hollywood yapımı "The Promise" filminin ekibi, Birkan Sokullu ile görüşmeler yapıyor. Anlaşma sağlanırsa, genç oyuncu, dünyaca ünlü yıldızlarla kamera karşısına geçecek.

Başrolleri Christian Bale ve Oscar Isaac'in paylaştığı Hollywood yapımı "The Promise" filmi için Türk oyuncu aranıyor. Çekimlerine Portekiz, Kanarya Adaları ve İspanya'da başlanacak filmin bir bölümü İstanbul'da çekilecek.

"İYİ İNGİLİZCE BİLEN TÜRK OYUNCU"

Hikâyesi Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminde geçen filmde rol alacak Türk oyuncu için Türkiye'deki ajanslara "İyi İngilizce bilen Türk oyuncu arıyoruz" mesajı yollandı. Yapılan çalışmalar sonucunda Birkan Sokullu'da karar kılındı. Yapım şirketiyle görüşmelere başlayan Sokullu, anlaşma sağlanırsa Christian Bale ve Oscar Isaac'le birlikte kamera karşısına geçecek.

AMERİKALI MUHABİR TÜRKİYE'YE GELİYOR

"The Promise", Paris'te yaşayan Amerikalı muhabir Chris (Christian Bale) ile bir tıp öğrencisinin (Oscar Isaac) güzel bir kadın olan Ana'ya aşık olmalarıyla başlayan hikâyeyi beyazperdeye taşıyacak. Chris'in yeni Türkiye'nin sınırlarının çizilme döneminde savaş bölgesine gidişi ve Ermeni tehciri de filmin diğer konuları. "Hotel Rwanda" filmiyle tanınan yönetmen Terry George'un yöneteceği filmin senaristi ise Robin Swicord.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birkan Sokullu Oscar Isaac Hollywood Türkiye Magazin Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500

Yorumlar (5)

Melike:

Yolu açık olsun. Umarım film de yer alır

9
0
yanıtYanıtla
Esmer:

İnşallah sende hedefine ulaşrsın

6
0
yanıtYanıtla
Serra:

Birkan Sokullu cok iyi bir oyuncu, ingilizcesi de cok iyi!! Umarim filmde oynar ve dunyaya acilir!!

5
0
yanıtYanıtla
Serra:

Turk oyuncularin dunyaya acilamamasinin tek sebebi ingilizce bilmemeleri!!

4
0
yanıtYanıtla
deniz:

filmin icerigini bilseniz böyle yorum yapmazsiniz. bu filmde sözde ermeni soykirimini anlatacaklar. türkleri kötüleyecekler. . . sizde birkan sokulluyu ve türkleri kötüleyen insanlara destek cikin. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title