Haberler

Beyaz Show'la ekranlara geri döneceği konuşulan Beyazıt Öztürk'ten herkesi ters köşeye yatıracak karar

Güncelleme:

Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, sevilen oyuncu İbrahim Büyükak'la ekranlara geri dönüyor. Son dönemde Beyaz Show'u tekrar başlatacağı söylenen Beyazıt Öztürk, bu hamlesiyle herkesi ters köşe yaptı.

Komedyen Beyazıt Öztürk ile oyuncu İbrahim Büyükak, bir dönem Reha Muhtar'ın sunduğu 'Pişti' programıyla bir araya geliyor. Beyaz Show'la ekranlara geri dönmesi beklenen Beyazıt Öztürk, 'Pişti' programında sosyal medya ve magazin gündemini konuklarıyla yorumlayacak.

PİŞTİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Bu yıl MasterChef Türkiye programının reytinglerinin çok iyi gitmesi üzerine, Acun Ilıcalı'nın TV8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'yi şimdilik yapmayacağı öğrenildi. Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ile, geçmişte de büyük ilgi gören Pişti programını yapacağı iddiası gündeme geldi. Öte yandan program için Hadise'nin de adının geçtiği kulislerde konuşuluyor.

PİŞTİ'Yİ DAHA ÖNCE REHA MUHTAR SUNMUŞTU

Daha önce 2006 yılında Show TV'de yayınlanan Pişti programı, eski haber spikeri Reha Muhtar tarafından sunuluyordu. O dönem yeni yeni ortaya çıkan sosyal medyada gündem olan konular ve magazin basınını meşgul eden gelişmeler, programın daimi konukları Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya tarafından yorumlanıyordu. Konuyla ilgili ünlü isimler de stüdyoda ağırlanıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Büyükak Beyazıt Öztürk Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

AFYONLU:

BEYAZI SEVMİYORUZ ONU SEVENLERİDE

1
20
yanıtYanıtla
ali:

boş yapma uzaaa

yanıt1
yanıt4
tahtakurusu:

tamam kardeş , bizde seni çok takmıyoz aslında :D

yanıt2
yanıt1
salih:

beyaz iyide ibrahim büyükak ne alaka o varsa izlemem zaten

16
2
yanıtYanıtla
Bahadır:

La oğlum iki lafı bir araya getiremiyorsun al abdest başka camiye senin neyine sow

5
11
yanıtYanıtla
Beyaz Show:

Normalde özel özeldir deyip zamaninda cekim yapmak isteyenlere sinirlenen Beyaz Bey, simdi kendi sinir oldugu seyleri baskalarina yapip , özel hayatlarini mi sunacak : - ) . Keske böyle bos haberler ile program yapacagina Beyaz Show a devam etse. . . Hic olmazsa unutulmus, gündemde olmayan gercek sanatcilari dinleyebilir, tiyatroya sinemaya , sanat dünyasina emek verenleri izleme imkanimiz olurdu :: )).

14
0
yanıtYanıtla
teres trump ):

beyazıt bey hangi programı yaparsa yapsın izlenir, beyefendiliği ve çizgisiyle örnek bir kişi, başarılar dilerim

9
4
yanıtYanıtla
Aytaç Kaan ŞİMŞEK:

Parası bitmiştir. ... Bir insan in karakteri çok önemlidir.Gun gelecek beyaz keşke ünlü olmasaydım diyecektir.

1
10
yanıtYanıtla
Kış:

Kendi beyaz , işleri puslu.

6
4
yanıtYanıtla
balpapatya:

ayy beyazı cok severım ama sırf ibrahım buyukak için izlemem

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title