Haberler

Berna Laçin'den "Her vaka hasta değildir" diyen Fahrettin Koca'ya tepki: Gebelik testi pozitif olan hamile sayılacak mı?

Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Berna Laçin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka ve hasta arasındaki ayrımı anlattığı açıklamasını hamilelik sorusuyla eleştirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs salgının seyrine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Her vaka hasta değildir, testi pozitif olup semptom göstermeyen var. Bunlar çoğunluğu oluşturuyor. Günlük verilen, daha doğrusu hasta sayısı sadece hastaneye yatan hasta sayısı değildir. Hasta olarak semptomu olan kişilerden bahsediyoruz. Semptomu olan, hastanede yatmayan ve yatan kişileri günlük hasta sayısı olarak vermiş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

"GEBELİK TESTİ POZİTİF OLAN HAMİLE SAYILACAK MI?"

Koca'nın bu açıklamasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan Berna Laçin, "Mide bulantısı, baş dönmesi olmayan ama gebelik testi pozitif olanlar hamile sayılacak mı?" sorusunu sordu.

Berna Laçin'den 'Her vaka hasta değildir' diyen Fahrettin Koca'ya tepki: Gebelik testi pozitif olan hamile sayılacak mı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahrettin Koca Koronavirüs Berna Laçin Haberler

500

Yorumlar (675)

akın:

Zavallı CHP''nin düştüğü hale bak muhalif diye deterjancı şampuan cı Berna Laçin ne kadar düşmüşler

93
127
yanıtYanıtla
Mustafa:

Berna gündemde olmayınca hep yukardan birinerine bulaşıp kendini göstermeye çalışıyor aynı evin içinde bir kişi hasta olup yatıyor diğerleri ise pozitif olmasına rağmen ayakta hastalanmadan atlatabiliyor bakan buna benzer bir ifadede bulunmuş hamilelik ne alaka evin içinde biri hamile olunca diğerleridemi oluyor bernaa

151
37
yanıtYanıtla
Yalcin:

Zekâ seviyesi düşük olanlar anlamaz.sen zorlama kendini

yanıt30
yanıt17
Erdal:

Ağzı olan konuşuyor herkes kendi işini yapsın.

81
56
yanıtYanıtla
XZZ:

berna laçin ayni zamanda islam düşmanı bir hanımefendi dir. hükümet inançlı insanlardan kurulu olduğu için, hazmedemiyor, kin kusuyor.

49
76
yanıtYanıtla
ÇÜŞ DİYEN:

Çüş , utanmaz yorumunla nasıl kin ve nefret kustuğun ortada

yanıt33
yanıt13
GERi:

inancli mi? islam düsmani mi? Sen ictiginden azicik bana da versene lan, malum madde cok pahali. . .

yanıt18
yanıt7
ERKAN:

Bİ BİTMEDİNİZ YA İNSANI SADECE İNANCINA GÖRE DEĞERLENDİRMEYİ NE ZAMAN BIRAKACAKSINIZ. YAHU DOĞRU BİŞEY DEMİŞ KADIN. TEST POZİTİF AMA ATEŞİ YOK DİYE NASIL BUNU HASTA SAYMAZSINIZ.

yanıt50
yanıt9
kadir paşa:

yahu bu yorumu kaç defa gördüm aynı trol 50 mesaj yazıyor . Kadın islam ın '''' i '''' sini ağzına almamış islam düşmanı diyorsunuz . Allah siz gibi zihniyeti bozukları ıslah etsin

yanıt42
yanıt9
Millet yasak elma dizisi ahlak bozuyor diyor ya as:

Sizden daha iyi müslümandir

yanıt18
yanıt10
Tüm 675 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title