Haberler

"Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" diyen Aysun Kayacı, 21 yıl sonra ilk kez konuştu

Güncelleme:

20 yaşındayken katıldığı programda "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" dediği için eleştirilmeye devam eden Aysun Kayacı pişman oldu. "Yeter artık düşsünler yakamdan" diyerek isyan eden Kayacı, "Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum" dedi.

Adına açılan sahte hesaplardan dolayı başı dertten kurtulmayan eski model Aysun Kayacı, Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda isyan etti. Yılda 2-3 kez adına hesap açan kişileri şikayet ettiğini söyleyen Kayacı, "Dünyanın avukat parasını veriyorum. Kapattırıyorum sahte hesapları yenisi açılıyor" dedi.

"SÖZÜ SÖYLEDİĞİM AN PİŞMAN OLDUM"

Kayacı, yıllar önce söylediği "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözüyle ilgili de sessizliğini bozdu. Pişmanlığını dile getiren model, "Yeter artık, düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum. Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye'de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim. O sahte hesaptan insanların inancı, işi gücü eleştiriliyor. Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim" dedi.

HAKAN URAL OLAYIYLA GÜNDEME GELDİ

Hakan Ural'ın çok konuşulan Kanal İstanbul ve Montrö bildirisi yorumuna Kayacı'nın adına açılan sahte hesaptan "Hakan Ural ile benim oyum bir mi?" yorumu yazıldı. Bu konuyla ilgili konuşan Kayacı, "Twitter'da adıma açılan sahte hesabı yılda 2-3 defa şikayet ediyorum ama sonuç alamıyorum" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Cengiz Semercioğlu Aysun Kayacı Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

sanane sananela:

keşke çark etmeseydi doğru kelimeydi

127
84
yanıtYanıtla
Han:

Aysun sonraki dönem milletvekili adayı olmak için çıkış yapıyor.

48
29
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

Geri adim atmamis olsaydi . Cok dogru bir soylemdi. Egitimsiz insan ile ulkedeki egitimli bireylerin oylari bir olurmu? Ne yani simdi ben colugumun cocugumun gelecegini , hayata ve gerceklere dair fazla bir bilgisi olmayan , bunun icin ugrasmayan birisinin karar vermesine izinmi vericem? Verdik zaten. Gorduk neler oldugunu.

27
29
yanıtYanıtla
Hasan Tombul:

çoban kadar olabilsen keşke, o zaman anlardın belki "aranızdaki farkı".

17
21
yanıtYanıtla
hacer boyluğ:

aynn o zaman anlardın aranızda ki farkı

yanıt6
yanıt8
SEMRA DURUK:

yani çoban yada herhangi bir meslek dalı üzerinden gitmeyeceğim ama eğitim seviyesi bu kadar düşük bir ülkede okuma yazma bilmeyen insan ile prof. oyu bir mesela yada 85-90 yaşındaki biriyle 25-30 yaşındaki birinin

14
19
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Aysun Hanım 21 yıl önce Öyle bir laf söylemiş ki hala birilerinin zoruna gidiyor. zoruna giden kuyruk taksın kendine

17
11
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

20 yıl önce "şimdi herkes kendine bir daire çizsin ve kendi çapında eğlensin" mi demek istedin Aysun. söylediklerine bakılınca aklıma çap geliyor da.

2
9
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Demokrasi diye tutturdunuz da demokrasi işte böyle biri ailesinin fakirliğinden dolayı okuyamadı diye 2. sınıf insan yerine konuyor. ama lafa geldi mi, insanlar eşit kadın erkek eşit. şimdide kalkmış prof un oyu ile ilkokul mezununu oyu aynı mı diyorsunuz. Prof un çakalı var generalinde yaramazı var. üniv. mezununu da yaramazı var. diploması onun kişiliğini değiştirmez. okumayıp kendini yetiştiren insanlar var. Dini hükümler zaten en iyi adaleti veriyor aslında

5
3
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

abudik gubidik işlerde lisemezunu arıyan yasalar neden bir ülkenin kaderini koskoca bir halkın geleceğini evlenirken tapu yaparken tüm resmi işlerinde rapor istenen yaşlılara ve benim gibi okuyamamış cahil kesime teslim ediyorsunuz.dolmuş şöförünü uçak pilotu atayıp o uçağa doluşmaktan ne farkı var bu durumun

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title