Haberler

Beni Affet'te Osman Kozan Hastaneye Kaldırılıyor! 8 Ekim Salı 2013

Beni Affet'te Osman Kozan hastahaneye kaldırılıyor... Feride Cüneyt’e ulaşmaya çalışıyor...

Tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen “Beni Affet” hafta içi her gün 16.45’te yeniden ekranda.

Ankara’da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

412.BLM

Osman Kozan’ın tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi üzerine Kozanların evi basılmış, Osman Kozan yaralanmış, aile ciddi bir darbe almıştır. Kemal ve Cüneyt tefecinin adamlarıyla kıyasıya savaşırken, hastaneye götürülen Osman’ın durumu ciddiyetini korumaktadır. Öte yandan ailesi için endişelenen Zühre, yaşananlardan dolayı Feride’yi suçlamaya başlar. Her şeyden habersiz olan Feride ise Cüneyt’e ulaşamamaktadır.

Bahar ve Kader babaları Şahin’le birlikte anneleri Sevgi’ye bir sürpriz doğum günü kutlaması hazırlarlar. Annesinin doğum gününü unutmayan Umut da Sevgi’ye küçük bir sürpriz yapacaktır. Tüm oyunlarına rağmen mirası elde edemeyen Cesur’un ise Şahin’le ilgili hain bir planı vardır. Ancak Cesur’un planlarını alt üst edecek bir gelişme yaşanır.

Yayın Günü: 8 Ekim SALI

Yayın Saati: 16.45 - YENİ BÖLÜM

Kaynak: Star / Magazin

Ulviye Karaca Beni Affet Kozan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title