Haberler

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

Güncelleme:

Survivor 2020 yarışmasıyla yıldızları parlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrası sürpriz bir aşka yelken açmışlardı. Sosyal medyada ilişkileriyle ön planda olan gözde çift ayrılık kararı aldı. Nisa'nın sevgilisinin kendi hayatını anlattığı kitapta yazanlardan dolayı ilişkiyi bitirdiği ortaya çıktı.

Survivor 2020 yarışmasında tanışan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı çiftinden kötü haber geldi. Bir süredir ilişkilerinde çalkantılı dönem geçiren çift ayrılma kararı aldı. Nisa Bölükbaşı, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurarak dostça ayrıldıklarını söyledi. Yağcı ve Bölükbaşı ilişkisinin neden bittiği ise ortaya çıktı.

"GENÇKEN BENDEN YAŞÇA BÜYÜK KADINLARI TAVLIYORDUM"

Çiftin ciddi giden ilişkisi Barış Murat Yağcı'nın hayat hikayesini anlattığı kitabı "Her Şeye Rağmen" yüzünden tepetaklak oldu. Yağcı'nın eski ilişkilerini detaylarıyla yazdığı kitapta, "Gençken benden yaşça büyük bir kadını tavlamaya çalıştığım çok olmuştur. O tatmin duygusu çok hoşuma gidiyordu. Bir kişiye ulaşmak, onunla bir frekans yakalamak, sonra birlikte eve gelip sırtımı dönüp uyumak" sözleri kısa sürede gündem oldu.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

Bunu yüzlerce kişiye yaptığını söyleyen Barış Murat Yağcı kitabında sözlerine şöyle devam ediyordu: "Karşımdaki kadın benim için aklından 'Yüzü gözü düzgün, fiziği yerinde, dövmeleri ve tanınırlığı var, bu akşam onunla birlikte olacağım ve çok iyi geçecek' diye geçiriyor. Fakat ben planlarını bozup ona istediğini vermeyince sanki ona bir ders vermiş oluyordum." Bu sözleriyle kısa sürede gündem olan oyuncu için "Kendini beğenmiş","Ukala ve kadın düşmanlığı" yorumları yapıldı.

BARIŞ VE NİSA AYRILDI

Kitabın içeriği sosyal medyada adeta bir patlama yaratınca Nisa Bölükbaşı da aldığı ayrılık kararını açıkladı. Sosyal medya hesabından iki cümlelik açıklama yapan Bölükbaşı "Barış ile olan ilişkimizi saygı sevgi çerçevesinde noktalandırdık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

BARIŞ MURAT YAĞCI KENDİNİ SAVUNDU

Olay büyüyünce Barış Murat Yağcı, paylaşılan sayfaların cımbızla seçildiğini ve söz konusu olayları gençlik hatası olarak anlattığını söyledi. Sosyal medyadan açıklama yapan Yağcı: "Hatalarımla, doğrularımla dürüst ve maskesiz olmayı seçtim. Bu kitap yanlışlar yapa yapa bulduğum yoluma okuyanları ortak etme amacındaydı" dedi.

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedenleri belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (3)

Ender Aydın:

Boydan başka bırsey değilsin barış

40
1
yanıtYanıtla
SİNYOR ELNİNO:

survivor'da iyice tanınıp hayran kitlesi yapmasa ne bu boş kitabı yazabilir ne şarkı çıkarma cesaretini gösterebilir.her survivor'a katılan şarkı yapmak zorunda değil hele kitap yazmak zorunda hiç değil.

19
0
yanıtYanıtla
birsen akdemir:

berbat bir kitap anlamsız boş

16
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title