Haberler

Bardağı Fırlatıp Canlı Yayını Terk Eden Seren Serengil: Asistanıma Sinirlendim

Güncelleme:

Hapisten çıkar çıkmaz canlı yayına koşan Seren Serengil, bardağı fırlatıp yayını terk etmesiyle ilgili olarak "Yayını terk etmedim asistanıma sinirlendimm. Onun yanına gitmiştim." dedi.

Dün cezaevinden tahliye olan Seren Serengil, ayağının tozuyla kendi programının canlı yayınına çıkıp değişik hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti. Seren Serengil, o hareketlere açıklık getirdi.

CENGİZ YAYINI TOPARLAMAYA ÇALIŞMIŞTI

Seren Serengil hapisten çıktığı gibi, kameralar eşliğinde sunucusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' programına gitti. Stüdyoya hızla girdi, Cengiz Semercioğlu'na sıkı sıkı sarıldı. Değişik hareketler sergileyen Seren Serengil bir ara ansızın yerinden fırladı. Partneri Cengiz Semercioğlu ''Tansiyonu yükseldi'' diyerek ortamı toparlamaya çalıştı. Seren Serengil ise ''Kahve fincanını düşürdüm. Bir şeyim yok, iyiyim'' açıklamasını yaptı.

"ASİSTANIMDAN KOLA İSTEDİM BANA SU GETİRDİ..."

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla o hareketlerine açıklık getirdi. Seren Serengil'in yaptığı açıklamanın ilgili kısmı şöyle: "Bugün yayını terk ettiğim yazılmış bu tabii ki doğru değil sabah 05.00' ten beri ayaktaydım ağzıma ne bir lokma ne bir damla içecek girmeden tahliye olup yayına koştum o kadar ağzım kurudu ki konuşmamı engelledi asistanımdan kola istedim çünkü önüme su koymuşlardı ve ben su içemiyorum bir yudum aldım ölüyorum sandım o kadar ağzıma süremiyorum yayında da kola demek reklama giriyor diye ben kolaya kahve diyorum 3 kere söylememe rağmen asistanım cep telefonuyla oynamaya devam etti ve beni görmediği için gidip kendim aldım içeceğimi yanına gidip onu uyardım sonra da kolamı alıp yayına döndüm ona biraz kızdım niye beni görmüyor diye"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Semercioğlu Seren Serengil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Siradan vatandas:

Simarik. babasinin adiyla biryerlere gelen vasifsiz sahis. bunu tvlere cikaranlarda kabahat.

27
1
yanıtYanıtla
AYKUT:

Milletin evine ateş düşerken bunları görmekten midem bulandı artık. Haber yapmayın şu çapsızları yav. öğğ geldi artık

25
0
yanıtYanıtla
GERİZEKALI SEREN:

ŞU APTALI HABER YAPMAKTAN SAYFA OLARAK BIKMADINIZ YEMİN EDERİM BAŞKA İŞİNİZ YOK MU SİZİN NE BİÇİM HABER YAPIYORSUNUZ GÜNDEMDE NELER VAR NELER MESELEMİZ ŞU HİÇ BİR BALTAYA SAP OLAMAYAN SEREN . .

24
0
yanıtYanıtla
METO:

Hiçbir özelliği olmadığı halde yıllarca şımartılan bu kişinin hala tv de program yapması hayret verici .

22
2
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Batidaki unluleri iyi dikkat edin ne kadar alcak gönulluler. Ama bizdekiler ukalalik abideleleri. Cunku batidaki unluler halka karsi saygisiz olunca isini bitiriyorlar

24
0
yanıtYanıtla
prenses:

sereni seviyoruz

3
18
yanıtYanıtla
Siradan vatandas:

Seren sen misin?

yanıt6
yanıt0
Rutuş:

Kadın heykel gibi suratında mimik kalmamış botokstan ama yinede tribini atıyor. Atar abi kadın demek tribal enfeksiyon demek

16
4
yanıtYanıtla
KENDİSİNE SÖZ HAKKI VERİLMEYEN ASİSTAN:

40 yıllık Asistanın şimdi mi kötü oldu. Yav, bu artislerin rahatı hafifçe bozuldu mu feryat figan ediverir.

20
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

birde açıklama yapmış cokta önemli sanki ulan hergün şehit haberleriyle kahroluyoruz zaten bide sizin gibi şımarık züpbelerlemi uğraşacaz kocaman kadın cocuk gibi hareketleri var hasbanın

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title