Haberler

Barbaros Şansal'dan Tepki Çeken Paylaşım: Hem Limitsiz Hem Bedava

Güncelleme:

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla yeniden gündem olmaya başladı. Sebze fiyatlarındaki artış nedeniyle başlayan tanzim satışları eleştiren Şansal, "Sebze meyve bolluk içinde ve hem limitsiz hem bedava" paylaşımıyla tepki topladı.

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeniden gündeme gelmeye başladı.

Şansal, sebze ve meyve fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle Ankara ve İstanbul'da başlayan tanzim satışları eleştiren Şansal yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

"KUYRUKTA BEKLEYEN VATANDAŞA YOLLARLAR MI ACABA?"

Modacı Barbaros Şansal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sebze meyve bolluk içinde ve hem limitsiz hem bedava, kuyrukta tahditli bekleyen vatandaşa da yollarlar mı acaba?" ifadelerini kullandı.

Barbaros Şansal'dan Tepki Çeken Paylaşım: Hem Limitsiz Hem Bedava

PAYLAŞIMLARI YÜZÜNDEN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Barbaros Şansal yine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım yüzünden Atatürk Havalimanında linç edilmişti. Paylaşımları yüzünden KKTC'den linç edilen Şansal, Atatürk Havalimanında bekleyen vatandaşlar tarafından linç edilmiş, daha sonra da polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barbaros Şansal Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (68)

HİÇ:

BUNU YEDIGI DAYAK AKILLANDIRMAMIS ANLASILAN

25
26
yanıtYanıtla
...:

barbaros Sansal''i anlamak için zeka lazim. . . güzel ayar veriyor b. . kda bogulun

16
25
yanıtYanıtla
xx:

sakin zekani kimseyle paylasma sonra bakirkoyde bir daha cikamazsin

yanıt0
yanıt0
Huzur:

Aha bir uyuz gördüm galiba evet evet gördüm hansal borozonmus

21
16
yanıtYanıtla
................:

Şu zihniyet bir türlü anlayamadı, Türkiye Şişli Etiler''den ibaret değil. Biz gezi ve darbe istemiyoruz, sebze pahali olmus, kuyruğa girmek gerekiyormuş. Gireriz sıradımızi da bekleriz. Azıcık aşım, kaygısız başım.

16
20
yanıtYanıtla
ankaralı:

SEN KİMSİNKİ UTANMAZ BURADA KONUŞUYORSUN BURASI TÜRKİYE SANA BURADA LAF KONUŞMAK DÜŞMEZ BU BİRİNCİSİ GELELİM SENİ HABER YAPANA MEMLEKETTE ADAMMI BULAMADIN BE ?????

14
20
yanıtYanıtla
C:

karakter yoksunu

17
17
yanıtYanıtla
:

DAHA DÜN DEVLET SÜT ET BASMA SATMAZ DIYENLER ESKIDEN VAR OLAN BELEDIYE SATIS YERLERINI KOMINIST UYGULAMASI DIYE KAPATANLAR GELDIGIMIZ SÜRECTE SECIM ÖNCESI MILLETIN GAZINI ALMA ADINA CAREYI MANAV DÜKKANI ACMAKTA ARIYOR BALIK BEYINLI SABAH YEDIGINI ÖGLEN HATIRLAMIYANLAR SEVINIRKEN YALAK YAGCILARDA ALKISLIYOR BURALARDA UZAYAN KUYRUKLAR ÖVÜNÜLECEK DEGIL HICAP DUYULACAK BIR DURUM DAR GELIRLININ EMEKLININ PAHALILIK KARSISINDA ALIM GÜCÜNÜN TÜKENDIGINI GÖSTERIR BAKALIM BU ORTAOYUNU NE KADAR SÜRECEK

16
12
yanıtYanıtla
Sezgin:

Yıllar önce şeker tuz kuyruğu neden vardı? Yok olduğu için. Şimdi tanzim kuyruğu neden var? Esnafın pahalıya sattığı malı buradan millet ucuza alsın diye. Arada çok büyük fark var. Olayı saptırmayın.

18
10
yanıtYanıtla
meksikalı mahmut:

eskiden ekmek , tüp kuyrugundan bahseden yaşlılar pek övüyordu yönetimi. şimdi ne sırasındalar ?

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title