Haberler

Babam ve Ailesi 10. Bölümde Neler Olacak? Babam ve Ailesi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Güncelleme:

Babam ve Ailesi, 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi, 9. bölümde neler yaşandı. Babam ve Ailesi, 10. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı Babam ve Ailesi, dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. 10.bölüm fragmanı yayınlanan Babam ve Ailesi'nde neler yaşanacak merak ediliyor. Babam ve Ailesi, 9. bölümüyle reyting sıralamasında 4. sırada yerini aldı. Suzan'ın çocuklara Kemal'le ilgili söylecekleri merak edilir. Kadir holdinge alınmaz ve bu durum karşısında çılgına döner. Fadıl, Mert'i kimlerin kaçırdığını araştırır. Kemal'in annesi ise yönetimde söz sahibi olduğunu söyler ve bu durum karşısında ev halkı şaşkına döner. Babam ve Ailesi, heyecan dolu 10. bölümüyle 21 Kasım Pazartesi Kanal D ekranlarında olacak.

BABAM VE AİLESİ 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suzan ve Nilgün'e, Kemal'in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal'le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal'e inanmak kolay değildir. Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi'nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyda Düvenci Ayça Bingöl Bülent İnal Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title