Haberler

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Güven, gizemli kız arkadaşıyla yakalandı

Güncelleme:

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı için yargılanan ünlü oyuncu Ozan Güven, yeni kız arkadaşıyla Etiler'de bir benzin istasyonunda ilk kez görüntülendi. Ozan Güven, gazetecilerin yanındaki gizemli kız arkadaşına yönelik sorusuna ise ters cevaplar verdi.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası sonrası hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanan Ozan Güven bir süredir magazinden uzak bir hayat yaşıyordu. Güven, yeni bir aşka yelken açtı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Ozan Güven, yeni kız arkadaşıyla Etiler'de bir benzin istasyonunda ilk kez görüntülendi. Güven ve gizemli kız arkadaşı, karşılarında gazetecileri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Güven'in kız arkadaşı, yüzünü gizlemeyi tercih etti.

Aylar Sonra Ortaya Çıktı! İşte Yeni Sevgilisi...

"TİYATRO OYUNUM VAR"

Daha sonra muhabirlerle konuşan Güven, "Tiyatro oyunum var. Ona yetişmeye çalışıyoruz" demekle yetindi. Güven, muhabirlerin "Hanımefendi yüzünü neden gizliyor?" sorusuna ise, "Siz saçma sapan bir şey yazmayın diye" cevabını verdi. Güven, kız arkadaşıyla birlikte Levent'teki evine gitti.

Aylar Sonra Ortaya Çıktı! İşte Yeni Sevgilisi...

OZAN GÜVEN-DENİZ BULUTSUZ OLAYI NEDİR?

Yaşanan şiddet olayıyla ilgili Deniz Bulutsuz'un şikayeti üzerine Ozan Güven hakkında, Ozan Güven'in şikayeti üzerine de Deniz Bulutsuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Ozan Güven aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, Güven'in, "hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama" suçlarından 13 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. Deniz Bulutsuz aleyhine yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede ise Bulutsuz'un, "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi, her iki iddianameyi birleştirerek, iki tarafın da müşteki-sanık olarak yargılanmasına karar vermişti.

Aylar Sonra Ortaya Çıktı! İşte Yeni Sevgilisi...

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title