Haberler

Aydın ve Şenlendirici Ayvalıklılar'la Buluştu

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, etkinlikler kapsamında oyuncu, sunucu ve yazar İclal Aydın'la, klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, izleyenlerine renkli bir gün yaşattı.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, belediye tarafından düzenlenen bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan oyuncu, sunucu ve yazar İclal Aydın'la, klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, izleyenlerine renkli bir gün yaşattı.

Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde, tek kişilik 'Emanetçi' adlı oyun zaman zaman güldürdü, zaman zaman hüzünlendirdi. Ayvalık Belediye Başkanı CHP'li Hasan Bülent Türközen'in de izlediği oyunda, kendi hayat hikayesinden kesitler sunan İclal Aydın, tam not aldı.

Ayvalık Açık Hava Tiyatrosu'nda, kanun sanatçısı Aytaç Doğan'la konser veren Hüsnü Şenlendirici, yaklaşık 10 bin kişiye keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Hüsnü Şenlendirici, konserinin sonunda ayakta alkışlandı. - Balıkesir / Ayvalık

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Balıkesir Ayvalık Aydın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title